1 950 Ft

Robert T. Kiyosaki - Kijutás a mókuskerékből

“Alig kilenc éves koromban úgy kezdtem el tanulni a meggazdagodás módját, hogy Monopolyt játszottam. Ha csak előadásokat hallgattam volna a pénzkezelésről, a pénzügyi felelősségről és a befektetésről, aligha figyeltem volna oda, és nemigen értem volna el ilyen hamar az anyagi függetlenséget. Akkor bizonnyal a mókuskerékben rekedtem volna, megszakadtam volna a munkában, súlyos adósságokat halmoztam volna fel, és aggódtam volna az állásomért, vagy azért, hogy lesz-e elég pénzem a nyugdíjas éveimre. Mivel azonban örömmel tanultam gyerekkoromban, többet akartam tanulni. Elindultam a pénzügyi intelligencia ösvényén.”

Hogyan kezeljék a gyerekek pénzügyeiket tudatosan, ha a felnőttek se tudják? Pénzügyi intelligenciák fejlesztése meghatározza életminőségünket, a változást elkezdeni sose késő.

A kijutás a mókuskerékből című könyv megadja a lehetőséget a gyerekeknek arra, hogy már fiatal korukba elindulhassanak a tudatos pénzkezelés útján. Minden szülő kötelessége, hogy gyermekének biztosítja a lehető legjobb feltételeket, a lehető leghasznosabb tudást. A Kijutás a mókuskerékből című könyv remek eszköz a szülő kezébe, ha pedig további Kiyosaki művekkel is kiegészítik, és gyermekükkel Cash Flow 101-nek is, akkor a lehető legtöbbet tették meg gyermekükért.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com