CashFlow Mágnes

GAZDAG PAPA, SZEGÉNY PAPA - ROBERT T. KIYOSAKI

„Ha pénzről, szerelemről, boldogságról, eladásról, kapcsolatokról van szó, mindössze annyit kell tennünk, hogy adjuk másnak, amit magunknak szeretnénk, és sokszorosan vissza fogjuk kapni. Gyakran elég, ha végiggondoljuk, mit is akarunk, és miként adhatnánk azt valaki másnak, máris kinyílik a bőségszaru és ontja ránk kincsét. Ha úgy érzem, nem mosolyognak rám az emberek, egyszerűen elkezdek rájuk mosolyogni, vidáman köszönök nekik, és mintegy varázsütésre, mindjárt több lesz körülöttem a mosolygós arc. A világ tükröt tart elénk.”

A könyv garantáltan megváltoztatja az olvasó pénzzel kapcsolatos viszonyát. Lerombolja a gazdagsághoz való út mítoszát. Megtanítja mindazt, ami az iskolában kimaradt. Felnyitja az olvasó szemét, hisz egy teljesen más szemléletmód szerint tekint a pénzre és a gazdagság elérésére.

Mit vásároljunk eszközt vagy forrást? Hogy tekintsünk befektetéseinkre? Milyen szemléletmód szerint viszonyuljunk a gazdasághoz? A pénzért dolgozzunk vagy a pénzt dolgoztassuk?

Robert Kiyosaki megcsinálta a maga szerencséjét, azóta oktat, tréningeket és előadásokat tart, az a pénzügyi intelligencia elterjesztésének egyik élharcosa. A Gazdag papa, szegény papa alapmű azoknak, akik elhatározták magukat a változtatás mellett.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com