CashFlow Mágnes

Napoleon Hill - Gondolkozz és gazdagodj!

„A sikerben azoknak van része, akikre a sikergondolkodás a jellemző.  A kudarcban azoknak van része, akik gondatlanul megengedik, hogy kudarcgondolkodás rabjai legyenek.”

A gazdagság eléréséhez 13 lépés vezet, az úton le kell győznöd a félelem 6 fajtáját, ebben segít az agy 10 ösztönzője, ebben segít a magabiztosság képlete. Ahhoz, hogy gazdagodásnak indulhassunk nem csak a siker receptjét kell ismerni, hanem a sikertelenség 31 fő okát is. Sokan elindulnak a gazdagság felé, de beleesnek különböző hibákba, ezeket a hibákat is feltárja előttünk a könyv, így elkerülhetjük őket.
A célhoz sok munka vezet, de aki ismeri az 5 fő forrást, és a tudatalatti serkentésének lépéseit, az állhatatossággal és kitartással eljuthat a finishbe, és beléphet a gazdagodás és siker kapuján.
Higgy magadban, határozd el magad és rendelj mindent a célhoz. Ha hiszel magadban és a sikereidben, ha keményen küzdesz bármit elérhetsz. Ez a könyv olyan felismeréseket ad Neked, melyeken, ha valóban elgondolkozol és már holnap elkezdesz változtatni, garantáltan el fogod érni a kitűzött céljaid.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: