1 650 Ft

Napoleon Hill – A nehézségek nagy haszna

Kezdetben csupán olyan könyvet akartam írni, amely abban segíthet az embereknek, hogy lelküket fogászati vagy műtéti beavatkozásokra felkészítsék; de amint kezdtem a könyv vázlatát kialakítani, lelki szemeim előtt az eredetinél jóval nagyratörőbb elképzelések kezdtek lebegni –egy olyan célkitűzés, hogy az olvasó megismerkedhessék mindannak a több mint negyven éven át tartó kutatás gyümölcseivel, ami a sike r és a kudarc, a boldogság és a boldogtalanság okaival foglalkozott; lényeges tudásanyagot halmoztam fel a Siker Tudományának megalkotása során, ami napjainkban számos különböző címszó alatt fut, s a világ minden táján olvasható. – Napoleon Hill

Azoknak, akik már belekezdtek az önfejlesztésbe, de a nehéz helyzetek mindig megtalálják őket. Mindazoknak, akik, hisznek a személyiség teremtő erejében. Akik hajlandóak tenni a sikerért. Mindennapi embereknek, akik azt az életet szeretnék élni, amit elképzeltek maguknak. Akik le akarják győzni az akadályokat.  

Ismerd meg a lelki beállítottságod, a hét alapvető szorongást, a nyolc vezérelvet belső erőforrásaink megismeréséhez!  Fedezd fel a gazdagság válfajait, a kudarc okait. Tanuld meg irányítani életed!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com