3 990 Ft

Magyar Kitti – Csak az időd véges

“Mit szólnál hozzá, ha adnék neked +2 órát minden nap? Azaz neked kedves leendő olvasó csak neked 26 órából állna minden nap, mihez kezdenél vele? No és ha elvennék tőled 2 órát, így csak 22 órából állna neked minden egyes nap? Ha elolvasod ezt a könyvet és utána kérdezem meg, biztos vagyok benne, hogy magabiztosan és szemrebbenés nélkül válaszolnál mindkét kérdésemre. Kezeld úgy ezt a könyvet, mint egy „hogyan könyv”, vagy egy hűséges jóbarát, aki mindig ott van neked, hogy tanácsot adjon neked. Csak üsd fel a megfelelő fejezetnél, és máris tudni fogod mit kell tenned!” Magyar Kitti

Magyar Kitti saját példáján keresztül mutatja be, hogyan lehetünk sikeres vállalkozók úgy, hogy a lehető leghatékonyabb és legtermékenyebb érjük el céljainkat. Ez a könyv egy olyan útmutató, melyhez bármikor fordulhatunk. Rohanó világunkban az idő egy igazi kincs, ami sokak kezéből kifolyik. Az időgazdálkodás meghatározza üzleti- és magánéletünket, ezáltal sikereinket és életminőségünket is.

Ha már meg van a célod és az utad, ha tudod mit akarsz elérni, ha megtervezted a sikerhez vezető lépéseket, de a hogyan még nem tiszta számodra, ez a könyv megadja azokat a gyakorlati praktikákat, melyeket alkalmazva stabil, harmonikus és sikeres életet élhetsz!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com