CashFlow Mágnes

Greg Mckeown - Lényeglátás

„Vannak-e olyan vállalásaid, amelyeket rutinszerűen teszel az ügyfeleidnek, a kollégáidnak, a barátaidnak vagy akár a családtagjaidnak, és amelyekről mindig azt feltételezted, hogy nagyon fontosak számukra, miközben ők szinte alig vesznek tudomást róluk? Ha egy tevékenységet csöndben elhagysz vagy legalább visszafogsz pár napig vagy hétig, azzal valószínűleg le tudod mérni, hogy valóban fontos dologról van-e szó, vagy olyasvalamiről, ami valójában senkit sem érdekel.”

Gyakran elveszel a feladatokban? Túlbonyolítod az életed? Folyton elérhető vagy, ezért sose tudsz egy dologra koncentrálni? Nem tudod eldönteni mi hasznos és mi az, ami csak elaprózza az energiád?  

A lényeglátás könyv segít, hogy valóban azokkal a dolgokkal foglalkozz melyek előre visznek. Megtanítja, hogyan rendszerezd a feladataidat, és hogyan szűrd ki munkád azon részeit, melyek nem vezetnek eredményhez. Greg Mxkeown könyve segít nekünk a prioritások meghatározásában. A könyv elolvasása után képesek leszünk lefaragni az időpocsékoló dolgainkból, felismerhetjük hibáinkat és megtanulhatjuk hatékonyan rendezni életünket.

Ajánljuk Lényeglátó és Lényegvakságban szenvedő embereknek egyaránt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: