24 990 Ft

CashFlow 101 - ROBERT T. KIYOSAKI

Sajnos a CashFlow 101 társasjáték jelenleg nem elérhető. 

De figyelmedbe szeretnénk ajánlani egy másik hasonlóan értékekkel bíró szimulációs társasjátékot a CashFlow Magnet pénzügyi oktató és fejlesztő szimulációs társasjátékot. 

Légy Te is az első megrendelői között Magyarország egyik legújabb pénzügyi szimulációs társasjátékának és tapasztald meg velünk, hogy milyen érzés egy sikeres befektetés, mekkora értéke van egy jó részvénynek és mekkora ereje van a csapatmunkának!

 

Egy jó társasjáték olyan, mint egy jó könyv. Megéri az árát.

☛ A Cashflow Magnet társasjáték játszva tanít meg a pénzügyi tudatosságra, a befektetői szemléletmódra, arra, hogy hogyan törj ki az átlagos élet mókuskerékből és élhetsz anyagi függetlenségben.

☛ Egyik legnagyobb erőssége a szemléletmódjában rejlik, hisz tudjuk a siker fejben dől el.

☛ Fair play-re, együttműködésre és folyamatos fejlődésre motivál.

☛ Itt nincsenek vesztesek, megtanít örülni más sikerének is!

A CashFlow Magnet társasjáték várható ára 28.888 Ft

 

Küld el előrendelésed szeptember elején, hogy elsőkként  már a hónap végén kezedben tud, ezt nagyszerű játékot!

 

Látogass el egyik ingyenes CashFlow Mágnes Klubtalálkozó rendezvényünkre, ahol megmutatjuk számodra a játékban rejlő értékeket és lehetőségeket.

 

A Szerző ajánlása:

Örömet lelni valamiben – a tanulás második legjobb módja. A legjobb út: egy barátot vagy egy szeretett személyt tanítani. Miközben másokat tanítasz, saját megértésed szinte szárnyalni fog! A CASHFLOW társasjátékként való megtervezésénél elsődleges célom volt lehetővé tenni mindenkinek, hogy játék közben tanár lehessen. Mindannyiunknak vannak erősségei és gyengéi. A CASHFLOWjáték megengedi minden játékosnak, hogy egyszerre tanítson és tanuljon. Ha őszintén vágysz arra, hogy a való életedben anyagilag független légy, a következő tanulási tervet ajánlom:

Hat lépés az anyagi függetlenséghez:

  1. Keress 1-5 barátot, akik szintén komolyan úgy gondolják, hogy anyagilag függetlenek akarnak lenni.
  2. Tegyetek szabaddá 3 órát a játékra.
  3. Egyezzetek meg abban, hogy havonta egyszer játsszátok ezt a játékot, 1 éven keresztül. Például minden hónap harmadik szombatján, délelőtt 9-12 között. Ismétlés a tudás anyja!
  4. A játék végeztével mindig szánjatok időt arra, hogy megbeszéljétek, a valódi életben mit csinálnak másként a társaság egyes tagjai a játékban szerzett tapasztalataikból okulva. Például: csökkentik-e az adósságaikat vagy a költségeiket? Sikerült-e növelni a megtakarításaikat? Találtak-e valami érdekes lehetőséget, amibe befektethetnének?
  5. MOST JÁTSSZÁTOK EL A VALÓSÁGOT! Ha már jól belejöttetek a játékba, akkor minden játékos ráírhatja a valódi megélhetési költségeit és bevételeit a saját Játéklapjára, és így játszhattok újra. Eközben mindenki megfigyelheti, hogy saját énjének modellje vajon ki tud-e szabadulni a Mókuskerékből.
  6. Mindig időben kezdjetek és végezzetek. Jelenjen meg mindenki. Támogassátok egymás tanulását és életre szóló fejlődését! Éljétek át együtt, ahogyan az agyatokból előbukkan az igazi pénzügyi géniusz!

Ez az a játék, melyben nincsenek vesztesek. Minden egyes alkalommal lehetőségünk van túlszárnyalni önmagunkat, végig követhetjük saját személyes fejlődésünket, hasznosan tölthetjük szabadidőnket. A játék során lehetőségünk van sok évnyi gazdasági és befektetői döntést szimulálni, kockáztatni és tanulni. Ezáltal a valós életben már a megszerezett tudást felhasználva lehet tőkét képezni, befektetni, passzív jövedelmet termelni annak érdekében, hogy kijussunk a valódi mókuskerékből!  Azok, akik játszottak már a Cashflow 101-el mind arról számolnak be, hogy gondolkodás módjuk és pénzhez való viszonyuk teljesen átértékelődött. Az emberek többsége rossz viszonyban van a pénzzel, fél tőle és képtelen a gazdagodás útjára lépni, gyakran egy helyben toporognak és a pénzért dolgoznak, a pénz miatt. Azok, akik kipróbálják a játékot, hamar rájönnek, hogy a pénzt munkára is lehet fogni, lehet irányítani, és megfelelő döntéseket meghozva fialtatni abszolút nem lehetetlen.

A CashFlow Mágnes csapata több száz lejátszott cashflow 101-el a háta mögött ajánlja ezt a szórakozási és tanulási formát 12 év fölött mindenkinek, akinek fontos a pénzügyi intelligencia és tudatosság.

A játéknak két szakasza van, az első a mókuskerék. A mókuskerékben bevételeinket és kiadásainkat kell úgy menedzselni, hogy minél több passzív jövedelemre tegyünk szert. Megtakarításainkból befektetési eszközöket vásárolhatunk (vállalkozást, csendestársi jogviszonyt, értékpapírokat, ingatlanokat). Ha ügyesen forgatjuk tőkénket és jó helyre fektettünk be, annáll több eszköz fog passzív jövedelmet termelni nekünk, amikor pedig több a passzív bevételünk, mint a kiadásunk kijutunk a mókuskerékből .

A játék második részében pedig kipróbálhatjuk, az anyagi függőségektől mentes életet.

Bizton állíthatjuk a cashflow szemlélet nem csak a játék ideje alatt tart, a játékban alkalmazott stratégiákat a való életbe felhasználva elindulhatunk egy pénzügyileg függetlenebb  élet felé!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com