Brian Tracy – Repülési terv

1 490 Ft

Brian Tracy – Repülési terv

„Mint volt Haditengerészeti pilóta és a NASA űrhajósokat felkészítő trénere tudom, hogy a sikeres küldetés egyik kulcsfontosságú eleme a repülési terv. Senki sem felkészültebb arra, hogy navigátorként segítsen téged a céljaid felé, mint barátom és munkatársam, Brian Tracy. Új könyve hajszálpontosan arról szól, amit nagyra törő céljaid sikeres megvalósításához tudnod kell.” – Denis Waitley

Lelki szemeid előtt látod magad sikeres, eredményes emberként, akinek semmi sem jelent akadályt, aki mindig eléri céljait? Brian Tracy könyve segít neked abban, hogy ez a kép a valóságban is megelevenedjen. A 12 fejezet egyszerűen foglalja össze azokat a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Megtanulhatod, hogy ismerd meg önmagad, segít mérhető célt választani. A könyvvel képes leszel felállítani egy olyan cselekvési tervet, melyet önbizalommal és hittel képes leszel teljesíteni. A fejezetekből megtanulhatod, hogyan tervezd meg lépéseid és vedd sikeresen a „turbulenciákat”, hogy utad végén megérkezz a siker célállomására!

Ha szeretnél fejlődni, ha szeretnél eredményeket elérni, ha megvan a kellő energiád, de nem tudod, hogyan kezdj bele és valósítsd meg, akkor ez a könyv Neked való!