CashFlow Mágnes

Új programmal bővült kínálatunk

Igazán kiegyensúlyozott pénzügyi helyzetet csak a folyamatos – és tudatos – megtakarítás eredményezhet. Ezt a legtöbben tudjuk, de azt vettük észre, hogy van egy kis szakadék az elméleti pénzügyi tudatosság és annak a gyakorlati megvalósítása között. Többek közt ezért is alkottuk meg legújabb kurzusunkat, ami a Tőkeképző Workshop névre hallgat, hogy ne csak tudással, hanem gyakorlati példákkal, számadatokkal és valódi megoldásokkal is segítsünk Neked és mindenkinek, aki szeretné hatékonyan elérni a pénzügyi céljait.

A Tőkeképző Workshop Neked szól, ha az alábbiak bármelyikében magadra ismersz.

☛ Tudni akarod, hogy miként lehet egyszerűen, de hatékonyan elérni mindazt a pénzügyi célt, amire vágysz és ehhez gyakorlati példákra, azok kiszámolására is szükséged van.

☛ Vágysz arra, hogy a saját megtakarításaidból teremtsd meg a pénzügyi függetlenségedet. (A legfontosabb, amit tudnod kell persze az, hogy nem késlekedhetsz. Azonnal cselekedned kell, a halogatással nem mész semmire. Tegyél félre napi ezer forintot.)

☛ Ha esetleg gyermekeid vannak és nekik akarsz segíteni az életben való boldogulásban, számukra szeretnél tőkét építeni, de nem vagy benne biztos, hogyan fogj hozzá úgy, hogy az valóban eredményes legyen, kimutatható számokkal.

És ez csak a jéghegy csúcsa. Határozottan tudjuk segíteni az utadat a kis összegű megtakarítástól végig az ingatlan finanszírozásáig.

Tudtad, hogy megtöbbszörözheted a megtakarításaidat ugyanannyi félretett pénzzel? Sokan esnek abba a hibába, hogy félre tesznek, félre tesznek és hagyják úgymond porosodni a pénzüket. Meg kell ismerkednek a hatástöbbszörözés fogalmával, ez egy fontos kulcsszó.

Már napi 1000 Ft megtakarításból tudunk Neked megoldást nyújtani arra, hogyan érd el álmaid ingatlanát, akár magadnak, akár gyermekeidnek, akár befektetési céllal vásárolnád!

Hogyan néz ki a Tőkeképző Workshop?

A rendezvényt kis csoportokban tartjuk. Először egy bevezetőt, ismertetőt hallhatsz majd a tőkeképzés fontosságáról és fortélyairól. Majd a résztvevők közül két főnek együtt fogjuk végig vinni a tőkeképzési folyamatát, ebből mindannyian tanulhatunk, ahogy a Befektetői Akadémián is egymástól tanulhatunk a legtöbbet. Ez a közösség és a sokféle, életszerű példák ereje. Ez után munkafüzet kitöltés és mindenki tőkeképzési folyamatának elkészítése következik. Ahogy legtöbb rendezvényünk esetén, végül itt is összegzéssel és a tanulságok levonásával zárunk.

És ezzel még nincs vége!

Gyere el egy szuper hasznos Tőkeképző Workshopra, ami garantáltan ugródeszka a pénzügyeidben és vegyél részt kedvezményesen a Befektetői Akadémián vagy Személyes konzultáción!

Hozzászólás

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: