CashFlow Mágnes

Tőkeképző Workshop

Kis összegű megtakarítástól az ingatlan finanszírozásig!

Miről szól a Tőkeképző Workshop?

A Cashflow Mágnes  Klubtalálkozón a résztvevők játszva tanulják meg a pénz működésének világát a Cashflow Szimulációs oktató társasjátékkal és indulnak el a pénzügyi tudatosság útján. A Tőkeképző workshop célja, hogy a játszva megszerzett tudást átültesse a gyakorlatba és az elméleti oktatáson túl jól működő gyakorlatias feladatokkal, ötletekkel, tanácsokkal és valódi példákkal, megoldásokkal segítse az első kezdeti lépések megtételét.

Az esti 2 órás rendezvényünket kis csoportokban tartjuk. Egy rövid elméleti bevezetővel kezdünk, ahol a tőkeképzés fontosságáról, annak fortélyairól és a hatástöbbszörözés erejéről beszélünk. Majd gyakorlati példákon keresztül végigviszünk a tőkeképzés folyamatának lépésein egészen a befektetésig, majd az ingatlan vásárlásáig.  Megmutatjuk Neked, hogy akár napi 1000 Ft megtakarításból is tudunk megoldást nyújtani arra, hogyan érd el álmaid ingatlanát, akár magadnak, akár gyermekednek vagy befektetési céllal!

Kis összegű megtakarítástól egészen az ingatlanfinanszírozásig!

A Tőkeképző Workshop Neked szól, ha

  • Tudni akarod, hogy miként lehet egyszerűen és hatékonyan elérni mindazt a pénzügyi célt, amire vágysz és ehhez iránymutatásra, gyakorlati példákra és ötletekre van szükséged.
  • Vágysz arra, hogy a saját megtakarításaidból megteremtsd az anyagi függetlenségedet.
  • Ha gyermekeid vannak és nekik segítenél az életben való boldogulásban, de nem tudod hogyan fogj hozzá, hogy ez valóban eredményes legyen, mi erre is tudunk megoldást.
  • Régóta gyűjtögeted a spórolt pénzed, de csak a kispárnád alatt tartod és nem élsz a pénz hatástöbbszöröző erejével.
  • Havi kis összegű megtakarításban gondolkozol, de még nem találtad meg a megfelelő pénzügyi terméket hozzá és a középtávú célod az ingatlan vásárlás.

Ha szeretnéd a kezedbe venni a pénzügyeid irányítását, itt a helyed!

A Workshop után sem engedjük el a kezed!

A program lehetőséget teremt arra, hogy a tőke felhalmozás fortélyait elsajátítva megtedd az első lépést, elkezdj megtakarítani és indulj el a pénzügyi függetlenség felé vezető úton. Ez azonban csak az első lépcsőfok, a többi rendezvényünkön megmutatjuk Neked, hogyan juthatsz el a megtakarítástól egészen az ingatlan befektetésig és élhetsz anyagi biztonságban.

A Workshopon való részvétel után részese leszel majd a CashFlow Mágnes Közösségnek, ahol egy zárt csoporton belül osztjuk meg egymással tudásunk legjavát és tartjuk frissen a tanultakat. Ha pedig még intenzívebben szeretnél haladni a pénzügyi tudatosság útján, részt vehetsz a két napos Befektetői Akadémiánkon. A rendezvény célja, hogy 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz majd a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel.

Amennyiben személyre szabott megoldást keresel a jelenlegi pénzügyi és élethelyzetedre, iránymutatással segítünk Neked egy személyes konzultáció keretein belül, hogy a felhalmozott tőkét hogyan és mibe érdemes befektetni, hogy piaci szint feletti hozamot termeljen számodra.

CFM (68 of 114)
CFM (57 of 114)

Tedd magadévá a befektetői gondolkodásmódot és alapozd meg a jövőd!

Ha személyre szabott megoldást keresel jelenlegi pénzügyi helyzetedre!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: