Olvasni és önfejleszteni menő!

Az olvasás és irodalom reform korát éli, az írók ontják magukból a jobbnál jobb könyveket, mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő olvasmányt.

Hogy miért olvass?

  • Az olvasás növeli tudásod, tágítja világképed
  • Bővíti a szókincsed
  • Csökkenti a stresszt
  • Jótékony hatással van a memóriára és a koncentrációs képességre
  • Fejleszti az empátiát

A olvasás nem csak szabadidős tevékenység, hanem az önfejlesztés egyik igen hasznos módja is. Válassz bármilyen könyvet, elolvasásával csak nyersz és fejlődsz, az önfejlesztő könyvek pedig kifejezetten ezzel a céllal íródtak. Az önfejlesztő könyveket általában olyan tapasztalt és sikeres emberek jegyzik, akiknek célja, hogy minél több ember életét változtassák meg és tereljék a hatékonyság, a boldogság, stresszmentes élet felé. Bármilyen területen szeretnél  változást elérni, biztos vagyok benne, hogy vár valahol rád egy könyv, mellyel elérheted a kitűzött célokat. Gyereknevelés, párkapcsolat, tanulmányok, gazdasági és pénzügyi sikerek, időgazdálkodás, hatékonyság növelés – csak fogalmazd meg mit szeretnél elérni.

A CashFlow Mágnes csapatának egyik alapelve a folyamatos önfejlesztés, ennek szellemiségében már számtalan önfejlesztő könyv van a hátunk mögött. Webshopunk könyv kínálatát azokból a könyvekből állítottuk össze, melyek nekünk is sokat segítettek.

Pénzügyi intelligenciád fejlesztése céljából elsősorban Robert T. Kiyosaki könyveit ajánljuk, életművéből minden korosztály megtalálhatja a tökéletes könyvet. Amennyiben sosincs semmire időd, rosszul osztod be feladataidat vagy nem tudod meghatározni a prioritásokat mindenképpen olvasd el Magyari Kitti – Csak az időd véges és Brian Tracy – Repülési terv című könyvét.

Ha motivációra és ösztönzésre van szükséged ajánljuk Joachim de Posada · Ellen Singer – Késleltetett ​jutalom vagy Steve Levinson · Pete Greider – Végig ​is csinálod? című könyveket.

#cashflow#olvasás#önfejlesztés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük