CashFlow Mágnes

Nemzeti Otthonteremtési közösség

Nemzeti Otthonteremtési Közösség

Kiemelkedő ingatlanbefektetést keresel? Szeretnél a közeljövőben saját lakást? Vagy a gyermekeid számára, mire elérik a felnőttkort? Ismerkedj meg a Nemzeti Otthonteremtési Közösséggel most!

✓Akár 4.500.000 Forint vissza nem térítendő állami támogatás van, de
✗Nincs hitelkamat és illeték.

Neked való, ha

☛ Kiemelkedő ingatlanbefektetést keresel, ami akár 20%-os hozamot biztosít.

Új lakásra vágysz 13-44,5 millió Ft értékben, de nem akarsz hitelkamatot, vagy illetéket fizetni.

Rendelkezel szabadon felhasználható összeggel, amit ingatlanba szeretnél befektetni, vagy magas haszonnal gyorsan megforgatni.

Befektető vagy, van megfelelő összegű készpénzed a licitáláshoz, és a további részleteket az ingatlan bérleti díjából tervezed fizetni.

☛ Nem sürgős az ingatlanvásárlás, mert hosszútávra tervezel, esetleg egy majdani cseréhez vagy gyermekednek szeretnél vásárolni.

☛ Végül, neked való, ha szeretnél 4,5 millió Ft visszanemtérítendő államitámogatáshoz jutni.

Nem neked való, ha

☛ Nincs önálló kereseted.

☛ Instabil az anyagi helyzeted, vagy a jövőbeni kilátásaid.

☛ Nincs megtakarításod, vagy sok a hiteled.

Használt lakásra vágysz, vagy a meglévő felújítására. (Ebben az esetben mindenképp érdemes fontolóra venni az új építésű ingatlan vásárlását is, mert ezt az állam akár 4.500.000 Forinttal támogatja!)

☛ Azonnal szeretnél lakást vásárolni

Kamatmentes konstrukció

Az ingatlanvásárláshoz szükséges összeget a Nemzeti Otthonteremtési Közösség kamatmentesen biztosítja a vásárlási jogosultságot szerzett közösségi tagok számára.
Hogyan néz ez ki számokkal?
Szerződéses érték + Állami támogatás = Támogatott szerződéses érték.
15 millió + 4,5 millió = 19,5 millió a lakásvásárlásra fordítható összeg.

Nulladik lépés: egyszer fizetendő 1% Regisztrációs díj, esetünkben 150.000 Forint.

A 15 millió Forintos szerződéses érték havi részletéből 83.333 Ft Alaprészlet + 15.000 Ft Szervezési díj + 3.000 Ft Hitelfedezeti életbiztosítás, vagyis összesen 101.333 Ft / hó.
Alapesetben ez összesen 180 hó x 101.333 Ft = 18,24 millió Ft. Ez 1,26 millió Ft árelőnyt jelent a 19,5 milliós ingatlan vételárnál felhasználható összeghez képest, vagyis ha csak önmagunkban takarékoskodnánk.

Jelenleg ez az árelőny több, mint 3 millió Ft is lehet. Érdeklődj Tanácsadónknál a lap alján található kérdőív kitöltésével!

Ettől különbözik a rendkívüli előtakarékossági befizetés, mely mentes a biztosítási díj alól, valamint Szervezési díjból is jelentős kedvezmény kapható. A NOK Rapid opcióról tovább haladva olvashatsz.

NOK Klasszik és NOK Rapid

Ügyfeleink a Nemzeti Otthonteremtési Közösségen belül két termék közül választhatnak, ezek a NOK Klasszik és NOK Rapid opciók. Közös nevezőjük a sorsolás, más néven lakáslottó módszere, valamint az akár 4.500.000 Forint összegű állami támogatás. Mindkét Közösségben számos kedvezmény érhető el, például rendkívüli előtakarékosság befizetésekor, a befizetett hónapokhoz tartozó csoportos kockázati életbiztosítási díj 100%-a elengedésre kerül. Alábbi táblázatunkban a két termék közötti különbségeket vizsgáljuk meg.

Most indítsd el NOK Klasszik szerződésed, hogy 40%-os szervezési díjkedvezményben részesülj a teljes futamidő alatt!
Az akció 2019. április 15.-től 2019. augusztus 31.-ig tart. Az akció feltétele, hogy a regisztrációs díj a Szervező bankszámlájára 2019. augusztus 30.-ig befizetésre kerüljön.

Elsősorban kiknek ajánljuk?

Új otthonra vágyóknak

Befektetőknek

Futamidő

120 hónapos futamidő (120-240-360 fő) 180 hónapos futamidő (180-360 fő)

Átlagosan 2-3 év alatt lezajlik (min. 120 max. 360 fő)

Kiválasztási rendezvény gyakorisága

3 havonta

2 havonta

Kiválasztás módszere

Sorsolás, Előtakarékossági licit

Csak Előtakarékossági licit

Rendkívüli előtakarékossági befizetési kötelezettség

Nincs

Van

Kiválasztási jogosultság követelménye

Amikor előtakarékossági befizetései elérik a választott szerződéses érték 20%-át, lehetősége van ingatlanvásárlási jogosultság megszerzésére.

Minden naptári évben az első kiválasztásig – beleértve a jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-át rendkívüli előtakarékosságként be kell fizetni. Valamint minden kiválasztáson az aktuális hátralévő hónapszám 60%-ának megfelelő előtakarékossági licitajánlatot kell tenni.

Törvényi szabályozás

Működésünket a Magyar Nemzeti Bank felügyeletével, a 2016. évi XV. törvény és a 115/2016. (VI.6.) Kormányrendelet szabályozza.

Közösségi finanszírozás

A NOK – vagy más néven lakáslottó – a 18-60 év közötti magyar állampolgárok számára elérhető, új építésű ingatlan finanszírozási forma. Ennek lényege, hogy a C-NOK Zrt. ügyfelei közösen gyűjtik megtakarításaikat, így lehetőséget kapnak arra, hogy a futamidő közben vásárolhassák meg ingatlanjaikat. A közösség tagjait és ingatlanvásárlási jogszerzésüket életbiztosítás védi.

Állami támogatás

A Nemzeti Otthonteremtési Közösségen keresztül történő újépítésű lakás vásárlást az állam támogatja. Az állami támogatás összege a választott Szerződéses összeg évi 30%-a lehet, de maximum évi 300.000 Forint. A teljes futamidőre realizálható állami támogatás összege maximum 4.500.000 Forint, 15 éves konstrukció esetén. A támogatás összege lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a megtakarításukból magasabb értékű ingatlant vásároljanak.
A Szerződés érték 10 és 40 millió Forint között, a futamidő pedig 120 és 180 hónap közül választható. A havi részletfizetés összege a futamidő alatt nem változik. Lejáratkor a szerződéses érték kiegészül az állami támogatás összegével.

Fundamenta, különböző lakáskasszák, CSOK összevonás

A NOK mind a három lehetőséggel összevonható és az állami támogatás ugyanúgy felvehető a lakásvásárláskor. A lakástakarékpénztárnál összegyűjtött megtakarítás a NOK-ban feltöltésre is használható, erre az összegre állami támogatás még egyszer nem adható.
Arra viszont már szerződéskötéskor érdemes figyelni, hogy a lakástakarékpénztári részre külön nem kap az ügyfél állami támogatást, mivel így ugyanarra a pénzre duplán járna a 30%-os állami támogatás. Ilyen esetben érdemesebb magasabb összegű szerződést kötni, hogy ki legyen használva a maximális 4.500.000 Forintos állami támogatás a NOK termék esetében is.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: