CashFlow Mágnes

Csatlakozz értékesítői csapatunkhoz!

Egyre nagyobb az érdeklődés a Nemzeti Otthonteremtési Közösség iránt. Ambiciózus értékesítőket keresünk bővülő értékesítői csapatunkhoz.

Szuper Back Office

Mi biztosítjuk a megfelelő hátteret, Neked csak eladni kell. Minden energiáddal foglalkozhatsz az Ügyfelekkel, a papírmunka miatt ne fájjon a fejed. A hozzá tartozó adminisztrációt mi intézzük.

Értékesítés Támogatás

Neked és nekünk is érdekünk, hogy minél több üzlet köttessen. Kampányokkal, programokkal, és marketinggel támogatjuk az értékesítést, új Ügyfeleket irányítva Hozzád.

Oktatóanyag

Bővülő termékkínálatunkhoz naprakész oktatást és oktatóanyagot biztosítunk. Csak rajtad múlik, hogy egy remek csapat tagjaként sikeres NOK Értékesítő legyél.

Rólunk

A CashFlow Mágnes célja a pénzügyi tudatosság és befektetői szemléletmód népszerűsítése, az emberek pénzügyi intelligenciájának növelése. Tudjuk, hogy a legstabilabb és kiszámíthatóbb befektetési eszköz az ingatlan. Ezért a Nemzeti Otthonteremtési Közösség termékeivel nem csak az új otthonra vágyó családokat, hanem befektetni vágyó üzletembereket is célozzuk. 

Döntsd el Te, hogy melyik területet céloznád szívesebben. Dolgozz saját időbeosztásod szerint. Határozd meg Te, hogy jól, vagy nagyon jól keresel. Mi biztosítjuk a megfelelő hátteret, a többi rajtad múlik. Ha benne van az értékesítés a véredben, vagy hajlandó vagy megtanulni az értékesítés fortélyait, akkor nálunk stabil, hosszútávú és jövedelmező karrier vár rád.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: