Mennyire vagy felkészült befektető?

Megtakarító vagy vagy befektető? Vágysz arra, hogy igazi befektető légy? Hogy ki mennyire van otthon a befektetések világában, nos az elég szubjektív. A befektetés igen tág fogalom, létezik ingatlanbefektető, befektethetsz vállalkozásba mint pl. csendestársi befektető, fizikai termékbe mint aranyba, nemesfémbe sőt a papírpiaci terékek is nagyon népszerűek, és akkor a kriptovilágról mint jelenlegi fő érdekességről még nem is beszéltünk…

Úgy döntöttünk, hogy mi az ingatlanok világába mélyítjük tovább szakmai képzésünket, mivel annyi érdekes történet látott napvilágot az elmúlt évtizedben, hogy érdemesnek látjuk ismét arra az eszköztípusra helyezni a hangsúlyt, ami mindig is stabilan működött.

Ennek segítségére hoztuk létre az Ingatlan befektetési barométerünket, amelynek köszönhetően megtudhatod, hogy mennyire vagy otthon az ingatlan befektetések világában.

Már csak a móka kedvéért is érdemes ezt a rövid, párperces tesztet megcsinálni, és lehet, hogy a  végén még büszke is leszel magadra!

TE vajon melyikbe tartozol? Ha gondolod, próbáld ki IDE kattintva.

Sőt, ha szeretnéd kipróbálni miként is működik az ingatlan befektetések világa a gyakorlatban, mindenképp látogass el valamely CashFlow Mágnes klubtalálkozóra, ahol szakképzett moderátoraink segítenek boldogulni az ingatlan befektetések világában Klubra itt tudsz regisztrálni.

Ha szeretnél még több információt kapni az ingatlanok befektetési világáról ne hagyd ki személyes konzultációinkat sem, ahol közelebb juthatsz az általad preferált befektetési módok gyakorlati alkalmazásához.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük