Köszönjük, hogy jelentkeztél a CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra!

Alig várjuk, hogy eltöltsünk együtt egy szuper délutánt! Ha most még nincsenek jól megfogalmazott céljaid, vagy nem tudod, hogyan érd el őket, a Klubtalálkozóról biztosan tudással feltankolva és jó kedvvel fogsz kisétálni.

Fontos, hogy időben érkezz, a nyitottságon és jó kedven kívül pedig másra nem lesz szükséged. Klubjaink során ivóvizet biztosítunk. A Hi 5 Pubban megrendezett klubalkalmakkor térítés ellenében tudsz majd vizet, limonádét, kávét venni.

 

Kutatások alátámasztják, hogy a leghatékonyabb tanulási módszer nem az előadások hallgatása vagy könyvek olvasása, hanem az aktív, cselekvéssel kombinált, szimulációkban begyakorolt ismeretanyag elsajátítása

jhony

Klubtalálkozóink pontos helyszínei

1052 Budapest, Galamb utca 4./ 4.em/ 2. 

kapucsengő 12

A parkolást az Erzsébet híd alatti parkolóban ajánljuk számodra, ahonnan 5 perc sétára találod a helyszínt. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor a Rakpartot és a környező kis utcákat célszerű választani.

Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni a Ferenciek terére érkezik a 3-as Metro, 7-es, 133-as, 107-es, 5-ös és egyéb jelzésű buszok, ahol a megállótól a Váci utca irányába elindulva 5 perc sétára található a helyszín.

Hi5 Közösségi központ

1066 Budapest, Dessewffy u. 15.

Autóval a helyszínt legkönnyebben a Nagymező utca felől tudod megközelíteni. A parkolást pedig a Dessewffy utcában vagy a környező kis utcák egyikében tudjuk ajánlani.

Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni, abban az esetben az Arany János utcába érkező 3-as Metro vagy 70, 78-as trolikkal a legegyszerűbb a helyszín megközelítése.

8000 Székesfehérvár, Károly János u. 1.

Autóval a helyszín könnyen megközelíthető, sőt a parkolásra a rendezvény helyszínén, a Károly János utcában is lehetőséged van.

Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, mivel a helyi járat buszmegállója 1 percnyi sétára található.

Psszt, egy titok!

Miután részt vettél az első Klub alkalmadon, automatikusan a zártkörű CashFlow Mágnes Közösség tagjává válsz. Te is lehetőséget kapsz a további fejlődésre és a programjainkon megszerzett tudás frissen tartására, bővítésére.

Addig is látogasd meg facebook oldalunkat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com