CashFlow Mágnes

CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

Mert játszva is szerezhetsz valós tudást!

Miről szól a CashFlow Mágnes Klubtalálkozó?

A CashFlow Mágnes Klubtalálkozó egy egyalkalmas, körülbelül háromórás program, ahol elindítunk Téged a pénzügyi tudatosság útján a CashFlow 101 szimulációs társasjáték segítségével. A játék betekintést nyújt az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi is a Cashflow (= pénzáramlás) és miért olyan fontos a mindennapok során is. A pénzügyi intelligencia-fejlesztő szimulációs játék keretében maximum 6 fő és egy moderátor vesz részt. A moderátor navigálja a résztvevőket, hogy minél több élmény és tapasztalat birtokába juttassa a mókuskerékből szabadulni vágyókat.

Nem kell tökéletesen értened valamihez ahhoz, hogy elkezd. De csak úgy lehet tanulni, ha csinálod!

Mi értelme egy társasjátékkal játszani?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért egy játékot játszva akarunk tudást átadni, pedig ennek egy nagyon régóta bizonyított oka van. Kutatások alátámasztják, hogy a leghatékonyabb tanulási módszer nem az előadások hallgatása vagy könyvek olvasása, hanem az aktív, cselekvéssel kombinált, szimulációkban begyakorolt ismeretanyag elsajátítása.

A CashFlow Mágnes Klubtalálkozón egy óra alatt hét évet, tehát összesen huszonegy évet szimulálsz majd el életedből, komoly pénzügyi döntéseket meghozva egy teljesen kockázatmentes, játékos környezetben.

Részvételed esetén elkészítjük saját pénzügyi kimutatásodat a programon, mely által realizálódik mennyi a CASHFLOW-d és mennyi megtakarítást szükséges befektetned esetedben ahhoz, hogy anyagi függetlenségben élj!​

A Klubtalálkozó után sem engedjük el a kezed!

A CashFlow 101 játék célja, hogy pótolja azt a pénzügyi kultúrát, intelligenciát, amit az iskolai keretek között nem tanítanak, pedig elengedhetetlen a sikeres és teljes élethez. Olyan világban élünk, ahol szinte mindenhez szükséges a pénz, pláne a pénzzel való megfelelő bánásmód elsajátítása.

Ehhez azonban nem elegendő egyetlen CashFlow játék. Ha valaki tényleg változtatni szeretne az életén, vagy a még fiatalabbak esetében megalapozni a tudását a jövője megépítéséhez, legalább három-négy alkalommal játszani kell. Az első alkalommal megérted az alapokat, a gondolkodásmódot és utána tudod majd fejleszteni, tesztelni.

A Klubon való részvétel után részese leszel majd a CashFlow Mágnes Közösségnek, ahol egy zárt csoporton belül osztjuk meg egymással tudásunk legjavát és tartjuk frissen a tanultakat. Ha pedig még intenzívebben szeretnél haladni a pénzügyi tudatosság útján, részt vehetsz a két napos Befektetői Akadémián. A rendezvény célja, hogy 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz majd a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel.

Látogass el ingyenes CashFlow Mágnes Klubtalálkozónkra és tankolj fel tudással!

Ezt mondták résztvevőink Klubtalálkozónkról

"Mindig újabb felismerésekkel távozok. Nem csak a pénz világához tudok közelebb kerülni, hanem önmagamhoz is. Köszönöm! :)"
Szolcsányi Dóra
"Játékos program, de abszolút életszerű és tanulságos."
Dudás Alexandra

Moderátoraink

Patvaros
István

Alapító

Császár
Zsolt

Senior moderátor 

Farkas
Boglárka

Moderátor

Jánosi Tibor Edward

Moderátor

Katona
Árpád

Senior moderátor

Pásztor Norbert

Pásztor
Norbert

Senior moderátor 

Koncz
Benedek

Moderátor

Gerhát
Sándor

Moderátor

Gyakori kérdések

Neked való: 

  • Ha meguntad, hogy te dolgozol a pénzért és nem a pénz dolgozik érted. 
  • Ha nem akarod mások döntéseire alapozni a befektetéseidet.
  • Ha ki akarsz jutni a saját mókuskerekedből.
  • Ha fantasztikus emberekkel akarsz megismerkedni.
  • Ha pénzügyi szabadságra vágysz.

A Klubtalálkozókon minden eszközt biztosítunk számodra, nincs másra szükséged, mint a nyitottságodra, vidámságodra. Csak érkezz kipihenten!
A programhoz biztosítunk számodra: Tollat, ceruzát, radírt, játéklapokat. A Klubtalálkozó ideje alatt gondoskodunk víz és rágcsa ellátásodról.
Hogyha ételérzékeny vagy, nyugodtan hozz magaddal saját nassolni valót..

Galamb utcai Klubtalálkozó esetében:

A parkolást az Erzsébet híd alatti parkolóban ajánljuk számodra, ahonnan 5 perc sétára találod a helyszínt. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor a Rakpartot és a környező kis utcákat célszerű választani.
Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni a Ferenciek terére érkezik a 3-as Metro, 7-es, 133-as, 107-es, 5-ös és egyéb jelzésű buszok, ahol a megállótól a Váci utca irányába elindulva 5 perc sétára található a helyszín.

Hi5-ban tartott Klubtalálkozó esetében: 

Autóval a helyszínt legkönnyebben a Nagymező utca felől tudod megközelíteni. A parkolást pedig a Dessewffy utcában vagy a környező kis utcák egyikében tudjuk ajánlani.
Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni, abban az esetben az Arany János utcába érkező 3-as Metro vagy 70, 78-as trolikkal a legegyszerűbb a helyszín megközelítése.

Ha valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyszerűen átteszük az időpontodat egy másik alkalomra.

Kényelmes, hétköznapi öltözékben gyere az időjárásnak megfelelően.
A helyiség klimatizált, hogyha fázós vagy hozz magaddal melegebb öltözéket.

A klubalkalmak egy kellemes nagyjából 3 órás esti programot foglalnak magukban. Galamb utcai helyszínünkön maximum  egyszerre 2 asztalon történik a játék, asztalonként maximum 6 fővel játszva, így itt összesen  12 fő tud egyszerre játszani.

A Hi5-ban tarott találkozóinkon már van lehetőségünk 3 asztalon való játékra is, így itt összesen akár 18 fővel is tudunk játszani.

A játék élményét, és hasznosságát egyébként növeli ha ismerősökkel együtt érkeztek, mert mind közben, mind utána lehetőségetek van megbeszélni az átélteket, és így mások elképzeléseiből, észleléseiből is tanulhattok!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com