Klubtalálkozó

Számodra, milyen egy tökéletes nap? Egy tökéletes élet?

Hogyan szeretnéd élni a mindennapjaidat?klub-kollazs

Milyen álmaid vannak, melyeknek a mai életviteled gátat szab?

Szeretnéd megvalósítani őket?

Gyere el egy Klubtalálkozónkra és a gyakorlatban, egy szimulációs játék segítségével mutatjuk meg neked, milyen különleges gondolkodásmódot fejlesztett ki Robert Kiyosaki, aminek segítségével egy pár év alatt kitört a saját mókuskerekéből!

Ismerd meg azokat a gyakorlati módszereket, melyeket a valóságban alkalmazva, passzív jövedelemre tehetsz szert és elérheted a pénzügyi szabadságot.

Mit jelent a pénzügyi szabadság?

Azt, hogy az előbb elképzelt álomképet valóra tudod váltani, mert nem függsz többé a pénztől. Mert a kiadásaid nem haladják meg a passzív bevételedet. Tehát ha nem mész dolgozni, akkor is dolgozik érted a pénzed.

Jól hangzik?

Adj nekünk egy esélyt, és egy pár órás játék és networking mellett megmutatjuk neked a hogyant. Természetesen, ez csak az első lépés egy tanulási folyamat elején, de ha eléggé akarod és megfelelőképp elszánod magad, mi megtanítjuk neked a megoldást!

Helyszín

Cash Flow Iroda

Galamb utca 4. 4. emelet
1052, Budapest
Telefon: +36 70 632 5669

Gyakran feltett kérdések:

Neked való:

– Ha meguntad, hogy te dolgozol a pénzért és nem a pénz dolgozik érted.
– Ha nem akarod mások döntéseire alapozni a befektetéseidet.
– Ha ki akarsz jutni a saját mókuskerekedből.
– Ha fantasztikus emberekkel akarsz megismerkedni.
– Ha pénzügyi szabadságra vágysz.

Ha valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyszerűen átteszük az időpontodat egy másik alkalomra.

A Klubtalálkozókon minden eszközt biztosítunk számodra, nincs másra szükséged, mint a nyitottságodra, vidámságodra. Csak érkezz kipihenten!
A programhoz biztosítunk számodra: Tollat, ceruzát, radírt, játéklapokat. A Klubtalálkozó ideje alatt gondoskodunk víz és rágcsa ellátásodról
Hogyha ételérzékeny vagy, nyugodtan hozz magaddal saját nassolni valót..

Kényelmes, hétköznapi öltözékben gyere az időjárásnak megfelelően. Uraknak: Farmer inggel vagy pólóval, rövidnadrág is megengedett.
Hölgyeknek: Nadrág vagy szoknya blúzzal, pólóval vagy ruha.
A helyiség klimatizált, hogyha fázós vagy hozz magaddal melegebb  öltözéket.

A parkolást az Erzsébet híd alatti parkolóban ajánljuk számodra, ahonnan 5 perc sétára találod a helyszínt. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor a Rakpartot és a környező kis utcákat célszerű választani.
Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni a Ferenciek terére érkezik a 3-as Metro, 7-es, 133-as, 107-es, 5-ös és egyéb jelzésű buszok, ahol a megállótól a Váci utca irányába elindulva 5 perc sétára található a helyszín.

A klubunkban egyszerre 2 asztalon, asztalonként 6 tehát összesen maximum 12 fő tud egyszerre játszani. A játék élményét, és hasznosságát egyébként növeli ha ismerősökkel együtt érkeztek, mert mind közben, mind utána lehetőségetek van megbeszélni az átélteket, és így mások elképzeléseiből, észleléseiből is tanulhattok!

Természetesen, a jegy nem névre szóló, átruházható, kiváló ajándék lehetőség ünnepekre, hiszen nem csak közös programot, hanem értékes képzést tudsz így ajándékozni, miközben igazi élményben lesz része az ünnepeltnek!