CashFlow Mágnes

Miért válassz minket ügyintézésedhez?

  • Egyénre szabottan keressük meg azt a konstrukciót és megoldást, amivel pénzügyileg a leginkább gyarapodni fogsz.
  •  Szellemiségünkhöz hűen, olyan termékeket adunk Neked, amivel kevesebbe kerül a hitel és több pénz marad a zsebedben.
  • Szaktanácsadóink a hiteligénylés folyamatában mindenben állnak rendelkezésedre és a kölcsönfelvétel után sem engedjük el a kezed.
  • A segítségünkkel akár két számjegyű százalékos költség csökkenést tudsz elérni az ingatlanok vásárlásakor.
business-3167295_1920

Egyenlítő hitel

Miért az egyenlítő hitel a legjobb konstrukció?

architecture-1857175_1920

Ingatlan befektetés - NOK

Az állam most 4,5 millió forintot tesz a zsebedbe.

solar-system-2939551_1920 (1)

Zöld energia

Miért jó a napenergia? Függetlenít, pénzt termel…

Egyenlítő hitel

Az egyenlítő hitel alapja a likvid tőke felhalmozása és a biztonságos lakáscélú jelzáloghitel összekapcsolása. Felveszed a hitelt ingatlanvásárlásra és a bank minden nap megnézi mennyi a bankszámládon a szabad pénzeszközöd, és hitelkamatot csak a különbözetre fizettet Veled. Ez azt jelenti, ha van pl. 10.000.000 Ft hiteled és van a bankban 4.000.000 Ft pénzed, akkor csak a 6.000.000 Ft után fizetsz hitelkamatot. Hogy miért jó ez a megoldás? Olcsóbb lesz a hiteled költsége, sokkal kevesebb hitelkamatot fizetsz, sőt ezzel csökkenteni tudod a hiteled futamidejét és a teljes visszafizetett összeget is.

Ingatlanbefektetés

A NOK Rapid által az állam most 4,5 millió forintot tesz a zsebedbe. Ennyivel drágább ingatlant tudsz vásárolni, mint bármilyen más konstrukcióban! Ha az ingatlant befektetési céllal vásárolod pedig az évi 20%-os megtérülés is elérhető. A vissza nem térítendő állami támogatás segít abban, hogy a tőkédnél magasabb értékű ingatlanhoz juthass. Ha pedig tőkeképzés céljából vásárolsz ingatlant (tehát el szeretnéd adni drágábban) remekül párosíthatod az Unió által támogatott napelem programmal!

Zöld energia

Az Európai Unió most 90% vissza térítendő támogatást biztosít a napenergia felhasználására. Neked csak 10% önerőt kell vállalnod, ami több részletben is fizethető!

A napelemre 25 év teljesítménygarancia van biztosítva, ami azt jelenti, hogy a termelés 25 év múlva is garantáltan 80% felett lesz.

Csatlakozz mielőbb, mert a támogatás rendkívül népszerű, ha nem sietsz, elfogy a pályázati pénz!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: