CashFlow Mágnes

Home office munkarend, elbocsátások, aggodalom, online oktatás és kifosztott boltok… Miért?

Home office munkarend, elbocsátások, félelmekkel teli időszak? A CashFlow Mágnes segít megoldást találni a globális problémákra, hiszen minden hétköznap….

Home office munkarend, elbocsátások, aggodalom, online oktatás és kifosztott áruházak. A megszokottakhoz képest most nem a tavasz és a nyári időszámítás közeledése változtatja meg az egész világot, hanem egy vírus. Ez a nem mindennapi esemény szorította az emberiség nagy részét karanténba, ezáltal új élethelyzetet teremtve mindennapjainkba. 

A CashFlow Mágnes csapata célul tűzte ki, hogy felhívja az emberek figyelmét a #maradjotthon fontosságára, valamint segít megkönnyíteni és átvészelni ezt az új, félelmekkel teli időszakot. A közös brainstorming meghozta a gyümölcsét és létrehoztuk napi rendszerességgel zajló esemény sorozatunkat, melyben az aktuális helyzet okozta témák kerülnek górcső alá. A Facebookon élőben lebonyolított webináriumokat nem más tartja, mint Patvaros István a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes közösség alapítója, gyakran egy-egy témához az általa meghívott vendég előadóival közösen. 

“Fontos, hogy az emberek életét ne a félelem, hanem a tudatosság uralja”

– mondta István az első webináriumunk során – melyet a CashFlow Mágnes Facebook oldalán tudsz visszanézni.  

Ezen kulcsmondat köré épül minden interaktív beszélgetés, mely alkalmanként mindössze fél órát vesz igénybe, azonban azok, akik részt vesznek a webináriumokon, hasznos tanácsokkal, azonnal gyakorlatba ültethető tippekkel távoznak tőlünk, ezzel a siker útjára lépve.    

Felkeltettük az érdeklődésed? 

Csatlakozz hozzánk a webinárokra, ahol a héten a pénzkezelés, a tőkeképzés, a munkaerő és a tőke kapcsolata, a magánemberek likviditása, valamint a home office munkarend került terítékre! Találkozzunk minden hétköznap 15 órakor a CashFlow Mágnes Facebook oldalán! 

Ha lemaradnál egy élő adásról, nézd vissza a https://www.facebook.com/cashflowmagnes/ oldalunkon és látogass el instagram oldalunkra – https://www.instagram.com/cashflow_magnes/ – is, hogy időben értesülj legújabb akcióinkról, ajánlatainkról! 

Apropó! Van még egy ajánlatunk most Neked! 

Tudtad, hogy a CashFlow Mágnes webshopja megújult? És ami még ennél is jobb, hogy ingyenes szállítással és óriási nyitási akciókkal várunk mindenkit! Látogass el Te is webshopunkba és rendeld meg most következő önfejlesztő könyveidet, amit a karantén idején el tudsz otthon olvasni! Sőt megrendelheted Magyarország első pénzügyi szimulációs oktató társasjátékát a CashFlow Magnetet is nagy kedvezménnyel!👉 https://webshop.cashflowmagnes.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com