CashFlow Mágnes

Hitelezési megoldásaink

Egyenlítő hitel

Az Egyenlítő hitel egy olyan egyedi piaci alapú konstrukció, melynek alapja a likvid tőke felhalmozása és a biztonságos lakáscélú jelzáloghitel összekapcsolása. Miről is van szó? Felveszed a hitelt ingatlanvásárlásra és a bank minden nap megnézi mennyi a bankszámládon a szabad pénzeszközöd, és hitelkamatot csak a különbözetre fizetted Veled. Ez azt jelenti, ha van pl. 10.000.000Ft hiteled és van a bankban 4.000.000Ft pénzed, akkor csak a 6.000.000Ft után fizetsz hitelkamatot. Hogy miért jó ez a megoldás? Olcsóbb lesz a hiteled költsége, sokkal kevesebb hitelkamatot fizetsz, sőt ezzel csökkenteni tudod a hiteled futamidejét és a teljes visszafizetett összeget is.

Miért válassz minket a hitelügyintézéshez?

*  Egyénre szabottan keressük meg azt a konstrukciót és megoldást, amivel pénzügyileg a leginkább gyarapodni fogsz.

* Szellemiségünkhöz hűen, olyan termékeket adunk Neked, amivel kevesebbe kerül a hitel és több pénz marad a zsebedben.

* Mindamellett, hogy kötelezettséget vállalsz be azzal, hogy hitelt veszel fel, nálunk fontos szempont, hogy ezzel párhuzamosan tőkét képezve pénzügyileg gyarapodj és a hiteled futamideje rövidüljön. Szaktanácsadóink ebben is segítenek.

* Szaktanácsadóink a hiteligénylés folyamatában mindenben állnak rendelkezésedre és a kölcsönfelvétel után sem engedjük el a kezed.

* A segítségünkkel akár két számjegyű százalékos költség csökkenést tudsz elérni az ingatlanok vásárlásakor.

* Tanácsainkkal segítünk, hogy a megvásárolt ingatlan hasznosításakor (bérbeadásakor) a piaci szint felett nagyjából másfél-kétszer akkora legyen a bérleti díjból adódó bevételed.

* Térítésmentes tanácsadói konzultációs lehetőség biztosítunk ügyfeleinknek.

* Kedvezményes, egyedi lakás és kockázati életbiztosítás megkötésére is lehetőséged van.

thumbs-up-2056022_1920

Segítünk kilábalni az adósságból is!

Ha már úgynevezett pénzügyi rabságba kerültél és nehezen boldogulsz a hiteleiddel, számodra is van egy jó hírünk. Az egyenlítő hitel az adósság rendezés témakörében is remekül használható. A terméket ilyen felhasználással azoknak tudjuk ajánlani, akik valóban szeretnék rendbe tenni pénzügyi életüket és szakértő tanácsadónkkal együttműködésben sikerrel teljesítik az első két hónapra kitűzött pénzügyi céljaikat.

Vagyis együtt elkészítjük a pénzügyi kimutatásodat – mire mennyit költesz, hogyan képzel tőkét stb. – és az első két hónapban a pénzügyi tudatosság legfontosabb szabályait betartva sikerrel teljesíted ezt az időszakot. Ez után tudjuk elkezdeni a hitelproblémáid megoldását.

A KKV szektor számára

Heteken belül a KKV szektor számára legkedvezőbb hiteltermékek is felkerülnek a palettánkra. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj újdonságainkról!

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A minősített fogyasztóbarát lakáshitel az ügyfelek számára széles körben elérhető, rendkívül közérthető és kiemelkedően gyors ügyintézés mellett felvehető jelzáloghitel, melyet a Magyar Nemzeti Bank hozott létre. A minősített fogyasztóbarát lakáshitelt az otthonteremtési kamattámogatás és a CSOK mellett is fel lehet venni.

Befektetéskor az ingatlan finanszírozáshoz adott helyzetben jó megoldás lehet egy „jó hitel” konstrukció, erre nagyszerű példa az MNB által ajánlott Minősített Fogyasztóbarát Hitel(ek). Ezeknek a hiteleknek fixálva van a törlesztőrészlete akár 5 vagy 10 évig is, így mindig ugyanannyit kell fizetni havonta és tervezhető az ingatlan megtérülési rátája. A Budapest Banknak létezik egy még jobb konstrukciója, ez az egyenlítő hitel.

Ismerkedj meg pénzkezelés szabályaival!

Egy jó hitel konstrukció előnyeit akkor tudod igazán kihasználni, ha megfelelő pénzügyi tudatossággal rendelkezel. Mi azért ajánljuk az egyenlítő hitelt, mert ez teszi a legtöbb pénzt a zsebedbe, ha a mindennapjaid során betartod az általunk tanácsolt pénzügyi alapelveket, szabályokat.

A pénzügyi tudatossággal és gyarapodással kapcsolatos legfontosabb gondolatainkat a Pénz 5 szabálya című e-bookban foglaltuk össze. Ez egy olyan könnyen értelmezhető ismeretanyag, mely Neked is segít elérni az anyagi biztonságot azáltal, hogy képes leszel önálló és tudatos pénzügyi döntéseket hozni, nyitottá válsz a lehetőségekre és megismered a befektetések világát. Hisz a pénzügyi sikerhez nem szerencse, hanem pénzügyi tudatosság kell.

A Pénz 5 szabálya e-bookot IDE KATTINTVA tudod letölteni.

Következő lépésként meghívunk téged egy térítésmentes CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra, ahol egy körülbelül háromórás program keretében indítunk el Téged gyakorlatban is a pénzügyi tudatosság útján a CashFlow 101 szimulációs társasjáték segítségével, melyet szakképzett moderátor vezet. A játék betekintést nyújt az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi is a Cashflow (= pénzáramlás) és miért olyan fontos a mindennapok során is. A pénzügyi intelligencia-fejlesztő szimulációs játék keretében maximum 6 fő és egy moderátor vesz részt.

KATTINTS IDE további információért a programról!

A Befektetői Akadémia már egy egészen új szint. Ez egy két napos szuper intenzív képzés komoly elméleti és szórakoztató gyakorlati elemekkel, melynek célja, hogy a két nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel. A Befektetői Akadémia után teljesen másképp látod majd a pénzügyeidet és észre fogod venni a Veled szembejövő pénzügyi lehetőségeket.

Bővebb információért és jelentkezéshez KATTINTS IDE!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: