Hírmondó

 

 

CashFlow Mágnes

Hírmondó

2018.06.Szám

Kedves Moderátor Társam!

Ismét eltelt egy hónap, és jelentkezünk elmúlt eseményeinkkel, hogy első kézből kapj tájékoztatást a CashFlow Mágnes életéből. A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe, kellemes olvasást kívánok!


 

Barátsággal:

               Patvaros István
                     – alapító-

 

„A tudás a legnagyobb gazdagság. A nem tudás a legnagyobb kockázat.”
– Robert Kiyosaki

   

 

A CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

Te is keresed a működő megoldást a mindennapi pénzügyeid tudatos kezelésére?

Egyre többen kíváncsiak saját pénzügyi helyzetükre és tudatosabban szeretnék élni életüket és kezelni pénzügyeiket. Különböző megoldásokat keresnek egyedi problémáikra, amikről azt gondolják, hogy egyedül nem tudnak velük megbirkózni.

Ebben a hónapban Klubtalálkozóinkat helyeztük a középpontba, ennek eredményeként egyre többen jelentkeztek. Sőt azt is elmondhatjuk, hogy júniusban teltházas rendezvényeink voltak, sajnos sok jelentkezőnek későbbi klubtalálkozó időpontot kellett javasolnunk.

A klubon szerzett pozitív tapasztalatok eredményeként résztvevőink elmesélték élményeiket ismerőseiknek, és az ajánlásaiknak köszönhetően számos új résztvevői regisztráció érkezett Klubtalálkozóinkra. Bízunk benne, hogy ez a tendencia csak fokozódni fog, ahogy a hangulat is a Klubtalálkozóink végén.😊

Ha Téged is izgat a megoldás, talán már meg is találtad!

Sőt, nyár végén lehetőséged van eljönni kétnapos befektetői hétvégi rendezvényünkre, melynek részleteiről hamarosan értesítünk. Egy igazán érdekes, számodra számos hasznos tartalommal bíró hétvégi rendezvényt tettünk össze moderátor társainkkal közösen abból a célból, hogy ősztől a lehető legnagyobb eredményt érhesd el a havi cashflowd vonatkozásában.

A III. Életmód tábor előkészületei a finishben

Meglepő belegondolni, hogy már csak egy hét választ el bennünket III. Életmód Táborunk kapunyitásáig, hisz még olyan elevenen él bennünk a tavalyi tábor emlékei is. Mi már nagyon várjuk, hogy ismét felejthetetlen napokat töltsünk együtt a tizenéves fiatalokkal!

Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Életmód Táborunkat Felvidéken, Dunaszerdahelyen a helyi Vulkán Társulással partnerségben. Táborainkban számos fiatal kapott életre szóló tanításokat, példamutatást a tudatos pénzkezeléssel és a sikeres magánélettel kapcsolatban. Moderátor csapatunk nagyon lelkes, jó érzés számukra újra belecsöppeni a táboroztatás fantasztikus világába, hisz ők is rengeteg tapasztalatot és élményt gyűjthetnek majd a három nap alatt. Táboroztatóink már rutinosnak számítanak, de ettől függetlenül gőzerővel készülünk az idei táborra is.

Ha Te is kíváncsi vagy Táborunk rejtelmeire és különleges programjainkra, akkor látogass el Facebook eseményünkhöz!

 

Eltelt negyedév, ismét kiválasztási rendezvény volt a NOK-ban

2018.06.21-én lezajlott a második NOK Kiválasztási rendezvény.

A Kiválasztási rendezvény során 6 db szerződés jutott ingatlanvásárlási jogosultsághoz. A kiválasztás napján 10 db 60%-os licitajánlat érkezett, azaz ezen licitálók ajánlották meg a felajánlható maximális összeget. Ezen ajánlatok fele, azaz 5 db licitajánlat ingatlanvásárlási joghoz jutott, illetve 1 szerződés licitajánlat nélkül sorsolás útján szerezte meg az államilag támogatott szerződéses értéket. Az első kiválasztást is figyelembe véve az első félévben az első közösség egyhatoda hozzájutott szerződéses összegéhez és a 4,5 millió forintos állami támogatásához, azaz összesen 29 jogosultság került megítélésre.

Továbbá a CNOK Szervező Zrt. Vezérigazgatója elmondta a rendezvényen, hogy a 3 hónappal ezelőtti 23 jogosultságot szerzett szerződés közül immár 15 tag megtalálta saját új építésű ingatlanát.

A mostani kiválasztási rendezvény résztvevői között volt az a hölgy is, akinek a családjában 2 szerződés is licitálás útján ingatlanvásárlási jogosultsághoz jutott.

A következő Kiválasztási ceremónia 3 hónap múlva kerül megrendezésre. Addig is érdemes megkötni mindenkinek a NOK szerződését ahhoz, hogy akár 1-2 éven belül új építésű ingatlanhoz juthass! A nyár folyamán még 50%-os szervezői díj kedvezményhez juthatsz, ami akár 1.800.000 Ft-os árelőnyt is jelenthet számodra!

Ne késlekedj, keress minket bátran a részletekkel kapcsolatosan!

CNOK Tanácsadód: 

1052 Budapest, Galamb utca 4. 4/2.

Patvaros István

+36 20 388 2989

Mi történik vajon a gazdaságban? Valóban bajba kerülhetnek a hitelesek?

 Jelenleg ez a téma nagy hangsúlyt kap a különböző médiákban, sajtóban. Számunkra is érdekes volt olvasni ezeket a kőkemény tényeket, melyek szerint a világ az eddigi legnagyobb adósságállományát halmozta fel. Ez jelenleg Magyarország GDP-nek az 1900-szorosa.

Szerinted melyik ország adósodott el a legjobban? Kattints az általunk megosztott cikkre és olvass bele!😊

A hitel azonban nem minden esetben számít rossznak. A kérdés, hogy ki fizeti meg a hitelhez kapcsolódó költségeket, kamatokat, díjakat. Ha Neked, mint hitelfelvevőnek kell ezeket megfizetned, az valóban rossz hitel, de ha olyan célból vettél fel hitelt, hogy olyan dologba fektess, ami számodra pénzt termel, azaz van, aki megfizeti helyetted a hitelhez kapcsolódó költségeket, az már jó hitelként működik.

Ha szemléletünk részletei is érdekelnek, akkor látogass el Klubrendezvényünkre!

 

Itt a lehetőség játszva nyelvet tanulni!

Ha te is azok közé tartozol, akiknek mindig is problémát jelentett az IDEGENNYELVEK elsajátítása…

 …akkor most figyelmedbe ajánljuk Click4Skill programunkat, aminek segítségével innovatív módon elsajátíthatod az angol vagy német nyelv alapjait az első ingyenes leckénkkel.

Hisz akár egy nyár alatt is elsajátítható egy idegennyelv alapszinten, akkor miért ne most kezd?!

Elindult mentoring programunk következő 4 hónapos időszaka, ahol már a csoportos coaching technikát is beépítjük

Az év első felében szuper mentoring alkalmakat bonyolítottunk moderátorainkkal, önkénteseinkkel, ami abból is jól látszott, hogy szinte minden alkalmon jelen volt az összes mentoring résztvevőnk.

Mentortársaimmal közösen úgy döntöttünk, hogy a nyári időszakban is folytatjuk a programokat, melyek jelenleg 3-4 hetente valósulnak meg zoom alkalmazáson keresztül 2 órás időblokkban az esti időszakban.

A „gyorskörben” mindenki be tud számolni az elmúlt hetek sikereiről, lényeges történéseiről, így pontosan látjuk kinek merre halad az élete, majd az aktuális napi témát ismerteti az adott este házigazda mentora, amelyre rákapcsolódnak a résztvevők, és az élettapasztalataikat megosztva egymással fejlődünk közösen. A program óriási élményt és tanulást ad egyben, amit vissza is igazoltak az elmúlt időszak zárásakor készített elégedettség felmérésen is moderátor társaink.

Mivel az év folyamán szakmai kompetenciánk lényegesen bővül, így be tudjuk illeszteni a jövőben, hogy az egyes megoldandó szituációknál már ne csak mastermind technikát alkalmazzunk, hanem csoportos coaching technikával adunk választ az esethozó felvetéseire. Nagyon izgalmas ez a technika, bízom benne, hogy sikereket tudunk majd ezen a területen is elkönyvelni és számos témában tudnak felszínre jönni az ideális megoldások az esethozó kreatív megoldási palettájáról. A részletekről, eredményekről a következő hónapokban , várhatóan a nyár végén fogunk beszámolni.