Hétvége

hetvege-collageHa már tudod, mi a különbség a forrás és az eszköz között…

Ha már nem ismeretlen számodra a Cashflow 101 szimulációs játék…

És mindennél jobban ki akarsz törni a mókuskerékből…

Szeretettel várunk CashFlow Mágnes Hétvégénken!

Szánj rá egy hétvégét pénzügyi intelligenciád növelésére, hogy szintekkel feljebb léphess a célod felé vezető úton!

Mire számíthatsz a CashFlow Mágnes Hétvégén?

Játssz a befektetéseiddel és juss ki a gyorsítósávra folyton változó körülmények között!

Ismerd meg, a különböző személyiség típusú emberek, hogyan döntenek pénzügyeiket illetően és hogyan tudod kezelni a félelmeiket, kifogásaikat az üzleti életben!

Érezd jól magad Veled hasonló gondolkodású vállalkozók társaságában, miközben ráébredsz, milyen lehetőségeid, nyerő helyzeteid vannak a való életben!

Sőt még egyénre szabott pénzügyi tanácsokkal is segítünk a Hétvége során!

Volt már olyan kérdésed, ami mindig is foglalkoztatott a befektetésekkel, hitelekkel, kockázatvállalással kapcsolatban, de sosem merted megkérdezni, vagy sosem kaptál rá választ?

Gyere el és csapatunk nagyon szívesen segít Neked! Nem csak az elméleti tudásodat fektetjük le és fejlesztjük, de a gyakorlatban, szórakoztatóan tudod ezeket a tanításokat kipróbálni, letesztelni, hogy ami beválik, azt a mindennapjaidban is alkalmazhasd!

Szerezd meg a jegyed még ma!

Helyszín

MediLearn Akadémia

Galamb utca 4. 4. emelet
1052, Budapest
Telefon: +36 70 632 5669

Ha nincs kedved hazavezetni:

Buddha-Bar-Hotel

Kempinski Hotel

Aria Hotel

Gyakran feltett kérdések:

Neked való: 
– Ha meguntad, hogy te dolgozol a pénzért és nem a pénz dolgozik érted.
– Ha nem akarod mások döntéseire alapozni a befektetéseidet.
– Ha ki akarsz jutni a saját mókuskerekedből. 
– Ha fantasztikus emberekkel akarsz megismerkedni.
– Ha pénzügyi szabadságra vágysz.

Ha valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a CashFlow Mágnes Hétvégére, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyszerűen átteszük az időpontodat egy másik alkalomra. Ha a Hétvégén gondolod meg magad, a második blokk végéig jelezd felénk, és visszafizetjük a jegyed árát.

A Hétvégén minden eszközt biztosítunk számodra, nincs másra szükséged, mint a nyitottságodra, vidámságodra. Csak érkezz kipihenten!
A programhoz biztosítunk számodra: Munkafüzetet, tollat, ceruzát, radírt, játéklapokat. A Hétvége ideje alatt gondoskodunk víz és rágcsa ellátásodról 🙂
Hogyha ételérzékeny vagy, nyugodtan hozz magaddal saját nassolni valót.

Kényelmes, hétköznapi öltözékben gyere az időjárásnak megfelelően. Uraknak: Farmer inggel vagy pólóval, rövidnadrág is megengedett.
Hölgyeknek: Nadrág vagy szoknya blúzzal, pólóval vagy ruha.
A helyiség klimatizált, hogyha fázós vagy hozz magaddal melegebb  öltözéket.

A program ideje alatt vizet, rágcsálni valót biztosítunk számodra.
A helyszínen van egy picike étkező, konyha kialakítva, így ételt tudsz magaddal hozni. Szoktunk készülni közös étkezési lehetőséggel, az étterem nevét és a választható menüt mindig elküldjük a részedre, ami ha szimpatikus, akkor a csapattal tarthatsz az ebéd ideje alatt. Mivel a Váci utcánál vagyunk így számtalan étterem és gyors étterem (KFC, Gyrosos, McDonald’s) áll rendelkezésedre. Az ebéd idő hosszával viszont érdemes kalkulálnod, hogy mi fér bele.

A parkolást az Erzsébet híd alatti parkolóban ajánljuk számodra, ahonnan 5 perc sétára találod a helyszínt. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor a Rakpartot és a környező kis utcákat célszerű választani. 
Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni a Ferenciek terére érkezik a 3-as Metro, 7-es, 133-as, 107-es, 5-ös és egyéb jelzésű buszok, ahol a megállótól a Váci utca irányába elindulva 5 perc sétára található a helyszín.