Hétvége

CashFlow Mágnes Hétvége

Miről szól a CashFlow Mágnes Hétvége?

Mindössze egy hétvége alatt olyan szintű tudatosságig juttatunk el a pénzkezelés területén, hogy az új életed mindennapjára is hatással lesz. Ugyanis a CashFlow Mágnes hétvége, az életünkről szól. Tartsunk akárhol anyagilag, egzisztenciálisan, legyünk akár piszok gazdagok, vagy épp nagyon szegények, mert lehet, hogy mindez  csak állapot. Ugyanis nem a pénz oldja meg az anyagi gondjainkat, hanem a pénzügyi intelligenciánk!

A hétvégén Cashflow 101 szimulációs eszköz segítségével olyan gondolatébresztéseket, AHA élményeket ad a Játék, mely garantálja, hogy a 2. nap végére másképp látod a saját pénzügyeidet, és főleg a lehetőségeidet! Éld át a családoddal, szeretteiddel vagy épp ismeretlenekkel, így mások élethelyzetéből még több tanulságot vihetsz haza!

A hétvége rendezvény közreműködői

MAGYAR
KITTI

Senior moderátor

PATVAROS
ISTVÁN

Alapító és senior moderátor

SKROPKÓ
ADRIÁN

Koordinátor

PÁSZTOR NORBERT

Senior moderátor

FARKAS BOGLÁRKA

Moderátor

 

CSÁSZÁR
ZSOLT

Senior moderátor

Program

1. szimulációs játék során megismered a szimulációs játékot és annak szabályait. Betekintést kapsz az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi is a Cashflow (= pénzáramlás)

2. szimulációs játékot követően, olyan területet látsz majd tisztán, melyre ma az emberek 85%-a azt mondja túl kockázatos! Mivel a nemtudásnál nincs nagyobb kockázat, így már abba a 15%-ba fogsz tartozni, akik képesek eldönteni és kiszámolni, hogy nekik megfelelő lehetőséggel találkoztak-e?

3. szimulációs játék után, már tisztában leszel a hitelek helyes használati módjaival, vagy épp azzal, hogy miért nem vesszük fel őket bizonyos esetekben. Itt különbözik leginkább a szegények és a gazdagok gondolkodása. Mert a szegények a hiteleikből ……….. vásárolnak, míg a gazdagok ………… . A hétvégét követően már ki fogod tudni egészíteni

4. szimulációs játék során, a házi feladat pontos elkészítésének köszönhetően, már szinte valódi életedet szimulálod pénzügyi szempontból Így kipróbálhatod, hogy a felismeréseid és a tanultak alkalmazása milyen megoldással szolgálhat akár a való életedben is.

Helyszín

Cash Flow Iroda

Galamb utca 4. 4. emelet
1052, Budapest
Telefon: +36 70 632 5669

Ha nincs kedved hazavezetni:

Buddha-Bar-Hotel

Kempinski Hotel

Aria Hotel

Regisztráció

CashFlow Hétvége
1 Főre

49.990 Ft

1 db Részvételi Díj a CashFlow Mágnes Hétvégén

+ Ajándék könyv

+ Ajándék munkafüzet

+ Ajándék konzultáció

Páros CashFlow Kedvezmény

74.990 Ft

2 db Részvételi Díj a CashFlow Mágnes Hétvégén

+ Ajándék könyv

+ Ajándék munkafüzet

+ Ajándék konzultáció

Gyakran feltett kérdések:

Neked való: 
– Ha meguntad, hogy te dolgozol a pénzért és nem a pénz dolgozik érted.
– Ha nem akarod mások döntéseire alapozni a befektetéseidet.
– Ha ki akarsz jutni a saját mókuskerekedből. 
– Ha fantasztikus emberekkel akarsz megismerkedni.
– Ha pénzügyi szabadságra vágysz.

Ha valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a CashFlow Mágnes Hétvégére, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyszerűen átteszük az időpontodat egy másik alkalomra. Ha a Hétvégén gondolod meg magad, a második blokk végéig jelezd felénk, és visszafizetjük a jegyed árát.

A Hétvégén minden eszközt biztosítunk számodra, nincs másra szükséged, mint a nyitottságodra, vidámságodra. Csak érkezz kipihenten!
A programhoz biztosítunk számodra: Munkafüzetet, tollat, ceruzát, radírt, játéklapokat. A Hétvége ideje alatt gondoskodunk víz és rágcsa ellátásodról 🙂
Hogyha ételérzékeny vagy, nyugodtan hozz magaddal saját nassolni valót.

Kényelmes, hétköznapi öltözékben gyere az időjárásnak megfelelően. Uraknak: Farmer inggel vagy pólóval, rövidnadrág is megengedett.
Hölgyeknek: Nadrág vagy szoknya blúzzal, pólóval vagy ruha.
A helyiség klimatizált, hogyha fázós vagy hozz magaddal melegebb  öltözéket.

A program ideje alatt vizet, rágcsálni valót biztosítunk számodra.
A helyszínen van egy picike étkező, konyha kialakítva, így ételt tudsz magaddal hozni. Szoktunk készülni közös étkezési lehetőséggel, az étterem nevét és a választható menüt mindig elküldjük a részedre, ami ha szimpatikus, akkor a csapattal tarthatsz az ebéd ideje alatt. Mivel a Váci utcánál vagyunk így számtalan étterem és gyors étterem (KFC, Gyrosos, McDonald’s) áll rendelkezésedre. Az ebéd idő hosszával viszont érdemes kalkulálnod, hogy mi fér bele.

A parkolást az Erzsébet híd alatti parkolóban ajánljuk számodra, ahonnan 5 perc sétára találod a helyszínt. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor a Rakpartot és a környező kis utcákat célszerű választani. 
Ha tömegközlekedéssel tervezel jönni a Ferenciek terére érkezik a 3-as Metro, 7-es, 133-as, 107-es, 5-ös és egyéb jelzésű buszok, ahol a megállótól a Váci utca irányába elindulva 5 perc sétára található a helyszín.