Egyenlítő hitel

Mi a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel?

A minősített fogyasztóbarát lakáshitel az ügyfelek számára széles körben elérhető, rendkívül közérthető és kiemelkedően gyors ügyintézés mellett felvehető jelzáloghitel, melyet a Magyar Nemzeti Bank hozott létre. A minősített fogyasztóbarát lakáshitelt az otthonteremtési kamattámogatás és a CSOK mellett is fel lehet venni.

Befektetéskor az ingatlan finanszírozáshoz adott helyzetben jó megoldás lehet egy „jó hitel” konstrukció, erre nagyszerű példa az MNB által ajánlott Minősített Fogyasztóbarát Hitel(ek). Ezeknek a hiteleknek fixálva van a törlesztőrészlete akár 5 vagy 10 évig is, így mindig ugyanannyit kell fizetni havonta és tervezhető az ingatlan megtérülési rátája. A Budapest Banknak létezik egy még jobb konstrukciója, ez az egyenlítő hitel.

Miért az egyenlítő hitel a legjobb konstrukció?

Az egyenlítő hitel alapja a likvid tőke felhalmozása és a biztonságos lakáscélú jelzáloghitel összekapcsolása. Miről is van szó? Felveszed a hitelt ingatlanvásárlásra és a bank minden nap megnézi mennyi a bankszámládon a szabad pénzeszközöd, és hitelkamatot csak a különbözetre fizetted Veled. Ez azt jelenti, ha van pl. 10.000.000Ft hiteled és van a bankban 4.000.000Ft pénzed, akkor csak a 6.000.000Ft után fizetsz hitelkamatot. Hogy miért jó ez a megoldás? Olcsóbb lesz a hiteled költsége, sokkal kevesebb hitelkamatot fizetsz, sőt ezzel csökkenteni tudod a hiteled futamidejét és a teljes visszafizetett összeget is.

Miért válassz minket a hitelügyintézéshez?

* Egyénre szabottan keressük meg azt a konstrukciót és megoldást, amivel pénzügyileg a leginkább gyarapodni fogsz.

* Szellemiségünkhöz hűen, olyan termékeket adunk Neked, amivel kevesebbe kerül a hitel és több pénz marad a zsebedben.

* Mindamellett, hogy kötelezettséget vállalsz be azzal, hogy hitelt veszel fel, nálunk fontos szempont, hogy ezzel párhuzamosan tőkét képezve pénzügyileg gyarapodj és a hiteled futamideje rövidüljön. Szaktanácsadóink ebben is segítenek.

* Szaktanácsadóink a hiteligénylés folyamatában mindenben állnak rendelkezésedre és a kölcsönfelvétel után sem engedjük el a kezed.

* A segítségünkkel akár két számjegyű százalékos költség csökkenést tudsz elérni az ingatlanok vásárlásakor.

* Tanácsainkkal segítünk, hogy a megvásárolt ingatlan hasznosításakor (bérbeadásakor) a piaci szint felett nagyjából másfél-kétszer akkora legyen a bérleti díjból adódó bevételed.

Az egyenlítő hitel: tények, előnyök és haszon

Tény: Annuitásos törlesztés.

Előny: Rögzített kamatperiódus alatt egyenlő törlesztő részletek vannak.

Haszon: Előre tervezhető a havi költségvetés.

Tény: Az értékbecsléstől számítva legfeljebb 15 munkanapos a hitelelbírálási határidő.

Előny: A piaci hitelekhez képest ez gyors elbírálás.

Haszon: Akár egy hónapon belül is kiutalhatják az összeget.

Tény: Az előtörlesztési díj maximum 1%-a lehet az előtörlesztési összegnek, tehát ha a hiteled előtörleszted 1 millió Forinttal, annak maximum 10.000 Forint lehet a költsége.

Előny: A rögzített kamatperiódus alatt egyenlőek a törlesztő részletek.

Haszon: Előre tervezhető a havi költségvetés.

Tény: Lakástakarékpénztár térítésmentesen előtörleszthető.

Előny: Ha az ingatlanvásárláskor nem tudod felhasználni az LTP-t, később is megteheted, költségmentesen.

Haszon: Költségmentes törlesztőrészlet csökkentés vagy előtörlesztés érhető el.

Tény: A hitel futamideje alatt módosítható a kamatperiódus hossza.

Előny: A hiteled igazítani tudod a piaci változásokhoz.

Haszon: Minden évben mérlegelni tudod a döntéseidet és módosítani, hogy a legjobb helyzetbe kerülj.

Tény: Végtörlesztés esetén hét munkanapon belül jelzálogjog törlési engedélyt kapsz.

Előny: Gyors ügyintézés.

Haszon: Megkönnyíti az ingatlan esetleges újraterhelését.

Tény: Már havi 110.000 Ft havi jóváírás esetén is elérhető a kamatkedvezmény.

Előny: Viszonylag alacsony jóváírás után is jár kamatkedvezmény.

Haszon: Csökkentett havi törlesztőrészlet

A pénzkezelés szabályai

Egy jó hitel konstrukció előnyeit akkor tudod igazán kihasználni, ha megfelelő pénzügyi tudatossággal rendelkezel. Mi azért ajánljuk az egyenlítő hitelt, mert ez teszi a legtöbb pénzt a zsebedbe, ha a mindennapjaid során betartod az általunk tanácsolt pénzügyi alapelveket, szabályokat.

A pénzügyi tudatossággal és gyarapodással kapcsolatos legfontosabb gondolatainkat a Pénz 5 szabálya című e-bookban foglaltuk össze. Ez egy olyan könnyen értelmezhető ismeretanyag, mely Neked is segít elérni az anyagi biztonságot azáltal, hogy képes leszel önálló és tudatos pénzügyi döntéseket hozni, nyitottá válsz a lehetőségekre és megismered a befektetések világát. Hisz a pénzügyi sikerhez nem szerencse, hanem pénzügyi tudatosság kell.

A Pénz 5 szabálya e-bookot IDE KATTINTVA tudod letölteni.

 

Következő lépésként meghívunk téged egy térítésmentes CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra, ahol egy körülbelül háromórás program keretében indítunk el Téged gyakorlatban is a pénzügyi tudatosság útján a CashFlow 101 szimulációs társasjáték segítségével, melyet szakképzett moderátor vezet. A játék betekintést nyújt az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi is a Cashflow (= pénzáramlás) és miért olyan fontos a mindennapok során is. A pénzügyi intelligencia-fejlesztő szimulációs játék keretében maximum 6 fő és egy moderátor vesz részt.

KATTINTS IDE további információért a programról!

 

A Befektetői Akadémia már egy egészen új szint. Ez egy két napos szuper intenzív képzés komoly elméleti és szórakoztató gyakorlati elemekkel, melynek célja, hogy a két nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel. A Befektetői Akadémia után teljesen másképp látod majd a pénzügyeidet és észre fogod venni a Veled szembejövő pénzügyi lehetőségeket.

Bővebb információért és jelentkezéshez KATTINTS IDE!

thumbs-up-2056022_1920

Segítünk kilábalni az adósságból is!

Ha már úgynevezett pénzügyi rabságba kerültél és nehezen boldogulsz a hiteleiddel, számodra is van egy jó hírünk. Az egyenlítő hitel az adósság rendezés témakörében is remekül használható. A terméket ilyen felhasználással azoknak tudjuk ajánlani, akik valóban szeretnék rendbe tenni pénzügyi életüket és szakértő tanácsadónkkal együttműködésben sikerrel teljesítik az első két hónapra kitűzött pénzügyi céljaikat.

Vagyis együtt elkészítjük a pénzügyi kimutatásodat – mire mennyit költesz, hogyan képzel tőkét stb. – és az első két hónapban a pénzügyi tudatosság legfontosabb szabályait betartva sikerrel teljesíted ezt az időszakot. Ez után tudjuk elkezdeni a hitelproblémáid megoldását.

A KKV szektor számára

Heteken belül a KKV szektor számára legkedvezőbb hiteltermékek is felkerülnek a palettánkra. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj újdonságainkról!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com