CashFlow Mágnes

Beszámoló a Moderátor Képzésről – Kibontottuk az új társasjátékunkat

Jó hangulat, egy szuper és vadonatúj játék megismerése, pénzügyi tudás megszerzése és átadásának fejlesztése – ez történt legutóbbi Moderátor Képzésünkön.

Jó hangulat, egy szuper és vadonatúj játék megismerése, pénzügyi tudás megszerzése és átadásának fejlesztése – ezekkel telt a Moderátor Képzés résztvevőinek hétvégéje.

Budapesten 13 új taggal bővült moderátor közösségünk, immár 31 főre, akik – hozzánk hasonlóan – szívügyükként kezelik a fiatalok pénzügyi tudatosságra nevelését. Képzésünk igen széles kört mozgatott meg, gimnazista fiataloktól a nyugdíjasokig egyaránt magukénak érezték a célt.

Rövid bemutatkozás után végre mindenki kibonthatta a frissen elkészült CashFlow Magnet társasjátékunkat, ami kinézetét illetően is osztatlan sikert aratott. A képzésben résztvevő régi és új moderátoraink csillogó szemekkel fedezték fel a játék minden apró részletét és tartozékát. Hamarosan az is bebizonyosodott, hogy nem csak a külsőségekben sikerült egy nagyszerű és jól használható társast alkotnunk, de a játék szempontjából is egyedülállóan izgalmas termék került a piacra.

Senior moderátoraink is büszkén forgatták az új CashFlow Magnetet, majd személyes tapasztalataikkal segítették a résztvevők játékát, tanulási folyamatát és saját pénzügyi gondolkodásmódját. Többek között Pásztor Norbert is adott iránymutatást a papírpiac iránt érdeklődőknek egy kiselőadás keretében.

A programot a PÉNZMÁGNES Alapítvány alapelveinek ismertetése foglalta keretbe, Patvaros István alapító közreműködésével. A személyes tapasztalatok mellett szó esett A pénz 5 szabályáról, a tőkeképzés hatékonyságának növeléséről, valamint a befektetések megtérülésének látványos példákon keresztül történő szemléltetéséről.

Amennyiben téged is érdekel a tőkeképzés, a befektetések vagy éppen a hatástöbbszörözés, jelentkezz itt a CashFlow Mágnes Tőkeképző Workshopra!

Sikerült a két nap alatt olyan széles palettát a résztvevők elé tárni, amiből mindenki megtalálta a számára legérdekesebbet. Szó esett a kockázatkezelésről, a csapatmunka fontosságáról illetve a kudarcok feldolgozásának menetéről is.

A tapasztalatok összegzésével és az elmaradhatatlan csoportképpel zárult a részvevők által dicsért kétnapos képzés, melyről mindenki a saját CashFlow Magnet társasjátékával tért haza.

Ez a hétvége is remek hangulatban szolgálta a tanulás folyamatát, mind pénzügyileg mind emberileg sokat adott a résztvevőknek.

Ha te is szívesen érnéd el az anyagi függetlenséget, majd segítenél másoknak is elérni – vegyél részt novemberi moderátorképzésünkön!

Szeretettel vár téged a PÉNZMÁGNES Alapítvány csapata!

Képgalériánkat a Facebook-oldalunkon találod:

Hozzászólás

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: