CashFlow Mágnes

CashFlow Mágnes Személyes Konzultáció

ahol valóban a TE igényeid és szükségleteid vannak a középpontban!

Miről szól egy személyes konzultáció?

Életünk során rengeteg döntést kell meghoznunk, nincs ez másképp a pénzügyeink területén sem. Fontos, hogy egyértelmű célokat határozzunk meg magunk számára és nap mint nap tegyünk érte, hogy elérjük. Mindenki más és más élethelyzettel, lehetőségekkel és anyagi erőforrással rendelkezik, így mások az elérendő célok is, ezért nincs egy általános képlet, amit követhetünk. A személyes konzultáció során ezért személyre szabottan, az egyedi lehetőségekre, célokra és álmokra összpontosítva kapsz iránymutatást hogyan tedd meg az első lépést és indulj el a pénzügyi céljaid megvalósítása felé. A 1,5 órás konzultáció keretében személyre szabott hasznos tanácsokkal, gyakorlati példákkal és pénzügyi tippekkel segítünk és mutatjuk meg neked a jelenlegi élethelyzetedhez igazodva milyen közép- és hosszútávú pénzügyi célt tűzz ki magad elé és milyen lépések szükségesek a megvalósításához.

Érd el velünk pénzügyi céljaidat és az anyagi függetlenséget!

A személyes konzultáció Neked való, ha

  • Tudni akarod, hogy miként lehet egyszerűen, de hatékonyan elérni mindazt a pénzügyi célt, amire vágysz és ehhez iránymutatásra, szakmai tanácsra és ötletekre van szükséged.
  • Még nincs konkrét elképzelésed, nincsenek céljaid a pénzügyek területén, és tudni szeretnéd milyen lehetőségeid vannak a befektetések világában, mi megmutatjuk merre indulj el.
  • Számodra gyermekeid jövője a legfontosabb és szeretnél megfelelő pénzügyi alapot teremteni, biztos piaci termékekbe fektetni a pénzed, hogy megkönnyítsd számukra az életben való elindulást.
  • Most indulsz el a pénzügyi tudatosság útján és kezded el gyűjtögetni a pénzt, hogy néhány éven belül elegendő befektetésre szánt tőkéd legyen és iránymutatásra van szükséged.
  • Már rendelkezésedre áll elegendő összegű megtakarítás, de még nem találtad meg a megfelelő terméket, amibe szívesen befektetnéd a pénzed és érdekelnek az ingatlanpiaci megoldások.

Ha szeretnéd a kezedbe venni a pénzügyeid irányítását és tudatos befektetési döntést hozni, itt a helyed!

A személyes konzultáció után sem engedjük el a kezed

A személyes konzultációt követően elmondjuk milyen programjainkat ajánlunk számodra, ahol a pénzügyi ismereteidet továbbfejlesztheted és egy teljesen új szemléletmódot alakíthatsz ki a pénz világáról.

Ingyenesen részt vehetsz a Cashflow Klubtalálkozónkon, ahol játékos formában lesz rálátásod a pénzhez fűződő viszonyodról, félelmeidről és a legmerészebb álmaidról, valamint megismerheted a befektetések izgalmas világát.

 Ezt követően a Tőkeképző Workshopunk lehetőséget teremt arra, hogy a tőke felhalmozás fortélyait elsajátítva megtedd az első lépést, elkezdj megtakarítani és indulj el a pénzügyi függetlenség felé vezető úton, a megtakarítástól egészen az ingatlan befektetésekig.

A programjainkon való részvétel után részese leszel majd a CashFlow Mágnes Közösségnek, ahol egy zárt csoporton belül osztjuk meg egymással tudásunk legjavát és tartjuk frissen a tanultakat. Ha pedig még intenzívebben szeretnél haladni a pénzügyi tudatosság útján, részt vehetsz a két napos Befektetői Akadémián. A rendezvény célja, hogy 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz majd a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel.

CashFlow Mágnes Tőkeképző Workshop

CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

CashFlow Mágnes Befektetői Akadémia

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: