Aktualitás

Hírlevelünk

2019.04. szám

Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség alapítója. Fogadd tőlem szeretettel ezt az áprilisi időszak eseményeiről való beszámolót. Ahogy mindig, április legfontosabb eseményeinkről is első kézből tájékoztatunk Téged.

 Patvaros István

– alapító–

Ha három madár ül egy kerítésen és kettő elhatározza, hogy elrepül, hány madár marad a kerítésen? A válasz: három. A tanulság: attól, hogy elhatározol valamit, még nem teszed meg.

Robert Kiyosaki 

Pityu_Portrait

Pénzügyi tudatosság a gyakorlatban

A honlapunk megújulásával egyidejűleg új szolgáltatásokkal bővült cégünk tevékenységeinek köre. Az elmúlt hónapok szorgos munkájának eredményeképpen megszülettek az új finanszírozási megoldásaink, melyekkel gyakorlati segítséget nyújtunk Nektek  a pénzügyi tudatosság útján. A CashFlow 101 társasjáték segítségével az iskolai oktatási programjainkon, a Klubtalálkozóinkon és a Befektetői Akadémián bemutajuk Nektek játékos formában, hogy hogyan érdemes a pénzről gondolkodni. A programjainkon mindenki megláthatja, hogy miként lehet a pénzről alkotott elképzeléseket átalakítani annak érdekében, hogy ne mi dolgozzunk a pénzért, hanem termőre fogva azt, a pénz dolgozzon nekünk. Kiemelten fontos elem, hogy hogyan érdemes az egyik legfontosabb és talán legismertebb finanszírozási megoldáshoz, a hitelhez viszonyulni. Biztosan ismeritek  – sokszor emlegetjük a programjaink során is – Robert Kiyosaki nevét, aki használja ún. ‘jó hitel’ és a ‘rossz hitel’ definíciót. A ‘jó hitel’ az, ami pénzt tesz a zsebünkbe, a ‘rossz hitel’ pedig az, amit pénzt vesz ki. A másik legérdekesebb tanítása pedig az, hogy a saját pénzügyi erőforrásainkat a hatástöbbszörözés erejével úgy használjuk fel, hogy idegen tőkét bevonva a legnagyobb nyereséget termelje meg nekünk a saját pénzünk.

Tehát a saját tőkénket úgy tudjuk optimálisan felhasználni, ha biztonságos befektetési eszközt, azaz  ingatlant vásárolunk alacsony önerővel (pl. a vételár 20%-val) és elég hosszú futamidővel, kedvező hitelkonstrukcióval vesszük meg azt. Ezzel elérjük, hogy bérbeadással a bérlővel fizettetjük ki a hitel tőke és kamatrészét egyaránt, sőt akár ezen felül havi fix bevételt, azaz cashflow-t termelhet nekünk. Hogy tetszik, érdekelnek a részletek? Olvasd tovább hírlevelünket!

A legfőbb célunk az, hogy az elméleti oktatáson túl már a gyakorlatban is meg tudjuk mutatni Nektek miként működik a ‘jó hitel’, mint pénzügyi modell, amihez egy zseniális hitelterméket találtunk a piacon, ez az Egyenlítő hitel.

Keress minket bizalommal, hogy számodra is megtaláljuk a legkedvezőbb konstrukciót. 

Újabb NOK közösség alakult

Április 24-én az MNB által bejegyzésre került a következő NOK Klasszik közösség, melyben 139 fő foglalta el a helyét! A napokban megtörténik az adószám kiadása a közösség számára és a bankszámla megnyitása is. Ezt követően a tagok májusban írják alá a végleges tagsági szerződéseiket és júniustól elindul a megtakarítási időszak. Sőt mi több! Augusztus 20-i ajándékként várhatóan akár 20-an is hozzájuthatnak jogosultságukhoz és ha szeretnének, még az idei év során megvehetik új építésű lakásukat. Ez persze még mindig nem minden. A NOK-os jogosultsághoz is igénybe vehető a rendkívül kedvezményes egyenlítő hitel, ami által akár egy 30 millió forintos ingatlant képesek vagyunk úgy finanszírozni, hogy az összes költséggel és kamattal együtt is kevesebbet fizetünk, mint a 30 MFt-os a vételár. Nem hiába ez a legkedvezőbb ingatlanfinanszírozási forma, ami elérhető a piacon.

Ha felkeltettük a Te érdeklődésed is, kattints az “Érdekel” gombra és kérj ingyenes visszahívást ingatlanfinanszírozási szakértőinktől.

Már a weboldalunkon is eléred az ingatlanfinanszírozási megoldásainkat

A megújult  weboldalunkon már megtalálhatóak  a legújabb ingatlanfinanszírozási termékeink.  A hétköznapi pénzkezelési szemléletmód átadása mellett a legfőbb célunk, hogy segítsünk Nektek megtalálni az élethelyzetetekhez leginkább megfelelő finanszírozási lehetőséget. Legyen szó akár új vagy használt lakás vásárlásról, építésről, hitelkiváltásról vagy energetikai korszerűsítésről, honlapunkon mindegyikre megtalálod a megoldást.

A termékeink között megtaláljátok a piacon elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót, az Egyenlítő hitelt, melynek az egyedisége abban rejlik, hogy a megtakarításaid után a felvett hitellel megegyező mértékű kamatot kapsz és mindezt úgy, hogy a félretett pénzed szabadon a rendelkezésedre áll. A felhalmozott kamatokat pedig a bank félévente ingyenesen előtörleszti a hiteledbe és változatlan havi törlesztőrészlet mellett így jelentősen csökkenteni a tudod az eredetileg vállalt futamidődet 2-7 évvel is akár. Tehát a teljes futamidő alatt gyakorlatilag a felvett hitelösszeg és a folyószámládon lévő összeg különbségére fizeted csak kamatokat, amivel a THM 4-5%-ról 2% alá is csökkenhet annak köszönhetően, hogy a banknál tartod a havonta megtakarításra szánt pénzedet. A kamatokon ezzel a megoldással milliókat tudsz spórolni és nem utolsó sorban rengeteg időt is 😉

Ha új építésű ingatlan vásárlását tervezed, de még nem gyűjtötted össze a szükséges önerőt hozzá, akkor a 30%-os állami támogatással elérhető NOK termékünk lesz számodra a legjobb megoldás. A NOK megtakarítási termékünkkel a futamidő lejárata előtt már hozzá tudsz jutni a leszerződött pénzösszeghez úgy, hogy az állam a szerződéses összeged 30%-ával kiegészíti Neked a félretett pénzedet.

A magas rezsi költségek is jelentősen tudják csökkenteni azt az összeget, amit havonta megtakarításra szánnál, ezért érdemes elgondolkozni a családi házunk korszerűsítésén megújuló energiaforrások használatával. Ezekkel a megoldásokkal természetesen nemcsak magunknak spórolunk meg pénzt, de a Földünk megóvásáért is sokat tudunk tenni a jövő generáció számára. Az Energiahatékonysági hitelprogram keretében maximum 10 millió Ft erejéig 90%-os visszatérítendő támogatást kapsz napelemre, hőszivattyúra, nyílászáró cserére, szigetelésre és fűtéskorszerűsítésre. Mindössze 10% önerő mellett 20 éves futamidőre igényelhető a termék és természetesen kamatmentesen. Így néhány év alatt elérhetsz akár 0 Ft-os rezsi költséget.

A termékről bővebben a honlapunkon és hírleveinkből tájékozódhatsz!

 

A fenti termékeinket szívesen bemutatjuk Nektek egy személyes találkozón. 

Támogass minket Te is, ha tetszik a PÉNZ 5 szabálya!

A PÉNZMÁGNES Alapítvány jóvoltából továbbra is térítésmentesen juthatsz hozzá az egyik legizgalmasabb anyagunkhoz, ez pedig nem más, mint A PÉNZ 5 szabálya című e-book.

Mindig hangoztatjuk, hogy nem számít, milyen anyagi körülmények között élsz, hanem az számít, hogy nyitott legyél a változásra. Az e-booknak volt már egy régebbi változata, ám ebben a tudásanyagban nemcsak egy új, tudatosabb perspektívába helyezzük számodra a mindennapi pénzkezelés szabályait, de bennfentes tippeket is kapsz arra, hogy mibe és hogyan éri meg befektetni ma Magyarországon a pénzed.

Tegyél fel magadnak két fontos kérdést.

Szeretnéd, ha a pénzedből többet tudnál megtartani? Szeretnéd valami olyanba fektetni a megtartott pénzed, ami stabilan biztosít számodra újabb bevételt?

Ha a válaszod igen, akkor kattints ide és töltsd le a PÉNZ 5 szabálya e-bookot most térítésmentesen! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi letöltőinktől milyen sok pozitív visszajelzést kaptunk:) Biztosak vagyunk benne, hogy számodra is hasznos információkat tartogat a tudásanyagunk!

Az ingyenesen elérhető e-book után pedig szeretnénk még egy fontos dologról írni Neked. Tudod, hogy az adakozás számunkra is nagyon fontos, önkéntes moderátorainkkal nagyon sokat dolgozunk a hátrányos helyzetű fiatalok életben való sikeres boldogulásáért és azon is, hogy ingyenesen elérhető tartalmakat állítsunk elő. A NAV biztosan Téged is értesített arról, hogy az adód 1%-t egy általad választott civil szervezetnek ajánlhatod fel. Alapítványunk közhasznú tevékenységet lát el, így lehetőséged van arra, hogy támogass minket adód 1%-val, hogy mi még intenzívebben tudjuk támogatni a fiatalok – különösen a hátrányos helyzetű fiatalok – pénzügyi oktatását, valamint továbbra is ingyenes tartalmakat állíthassunk elő, olyanokat, mint a PÉNZ 5 szabálya.

Ide kattintva jelentkezz be az ügyfélkapud belépési adataival. Válaszd ki az 1+1%-os nyilatkozat kitöltését majd kattints a rendelkező nyilatkozatra és legördül egy ablak. Töltsd ki személyes adataidat és írd be a kedvezményezett adószámát: 18741568110, az első 1%-nál és automatikusan kitölti a szervezet nevét. Ha nincs ügyfélkapud, akkor postán tudod beküldeni az általad kitöltött nyomtatványt.

Vagy ha egyébként is adakozni szeretnél közhasznú alapítványunk tevékenységeire, az adományodat a 10702332-69447468-50000005-ös bankszámla számunkra utald át – közleménybe írd be, hogy nyári táborra, iskolai programra vagy CashFlow Mágnes Klubtalálkozóra szeretnéd hogy fordítsuk azt.

Kövess minket Facebook oldalunkon, ott láthatod, mennyi helyen jelenünk meg és hogyan oktatjuk a fiatalokat a Klubtalálkozókon kívül is, hisz iskolai programjaink és táboraink is vannak.

Májusban még többet ad Neked a Befektetői Akadémia

A március végi Hi5-ban tartott óriás Cashflow Mágnes Klubtalálkozó után, áprilisban sem állt meg az élet. Hetente lévő Klubtalálkozóinkon garantált a jókedv és a tanulás. Hogy is tanulhatnánk könnyedebben és hatékonyabban, mint játékosan tanulva. 3 órás programunk során betekintést nyersz a mindennapi pénzügyeidbe és segítünk Neked elindulni a pénzügyi tudatosság útján. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet az alábbi linken tudsz regisztrálni. 

Ha már voltál klubban és úgy érzed, hogy szeretnél továbblépni, ki akarsz jutni a mókuskerékből és meg szeretnéd tapasztalni a saját életedben is a bőséget, akkor neked való a Befektetői Akadémia. Itt a 2 nap során megtanulhatod, hogy hol hibáztál eddig a pénzügyi utadon és hogyan tudod most már végre magad mellé állítani a pénzt. Az alapoktól kezdve, a második nap végére eljutsz odáig, hogy kész, személyre szabott 3-5 éves akciótervvel rendelkezel majd. Ezt követve pontosan tudod majd, hogyan fektess be és ezáltal, hogyan érd el a céljaidat.

Biztosítsd be magadnak a helyedet a május 11-12-én lévő Befektetői Akadémiánkra, hiszen amellett, hogy gyakorlati megoldásokat és válaszokat kapsz a jelenlegi pénzügyi élethelyzetedre, a programot követően azonnal alkalmazhatod a tanultakat az életedben. Ráadásul ez egy különleges alkalom, hiszen most először tanulhatsz egy olyan embertől a rövidtávú ingatlanfinanszírozásról, mint Peter Jones. Peter bő egy évtized alatt a semmiből felépített egy ingatlanbirodalmat. Mára több mint 180 kiadott ingatlanja van és többek között egy budapesti hotelnek is a tulajdonosa. Mindezt a saját erejéből tette meg. Szerinted tud olyasmit mondani ami számodra is nagy segítség lehet és így el tudsz majd indulni?

Annyit megígérhetünk, hogy a Befektetői Akadémia már után teljesen másképp látod majd az életedet és észre fogod venni a Veled szembejövő pénzügyi lehetőségeket.

Fogyóban vannak a helyek, ne habozz! A jövőd értéke felbecsülhetetlen. Itt tudsz jelentkezni: 

Még néhány napig jelentkezhetsz a IV. Életmód Táborba, ne maradj le!

Április 30-án lezárul a jelentkezés a IV. Életmód Táborba. Fantasztikus, hogy idén egy nappal hosszabb tábort szervezünk a Vulkán Társulással közösen! Az idei tábor sem lesz más, mint az elmúlt években, viszont új programokat is belecsempésztünk. 🙂

A IV. Életmód Tábort 2019.07.04-07.07 között rendezzük Dunaszerdahelyen a jól bevált táborhelyszínünkön, amely olyan fiataloknak szól, akik szeretnék más nézőpontból is megfigyelni a világ működését. Kíváncsiak a befektetések és pénz működésére és szeretnének egy összetartó közösség részese lenni. Ebben a táborban a fiatalok megtanulják azt, hogy milyen csapatban dolgozni, hogyan támogassák társaikat és élvezzék életük minden percét és azt a támogatást megtapasztalják, amit eddig máshol nem éltek át.

De szerintünk egy videó sokkal többet mond egy pár sornál, ezért inkább nézd meg az előző táborainkról készült videókat.

 

Fontos, hogy már csak pár szabad helyünk maradt, ezért minél gyorsabban jelentkezzetek a CashFlow Tábor oldalán.

A tábor részvételi díja 145 Euro és az utazási költségek. A résztvevők számára alapítványunk a részvételi díj egy részének (max. 60%-ig) támogatását ajánlja fel, ha ilyen irányú kéréssel élnek a résztvevők.
Zsebpénzre nincs szüksége a gyerekekeknek, mivel napi 5-szöri étkezés biztosított számukra. 🙂

Jelentkezz! Vagy ha szükséged van még több információra hívd ügyfélszolgálatunkat a +36706325669-es telefonszámon!