CashFlow Mágnes

Aktualitás

Hírlevelünk

2020.04. szám

Már valószínűleg hallottál róla, hogy segítünk Mi átvészelni az embereknek ezt az új, félelmekkel és kihívásokkal teli időszakot. 🙂

Hogy hogyan? 

Minden hétköznap 15 órától webinárt tartunk a CashFlow Mágnes Facebook csatornáján, ahol Patvaros István a CashFlow Mágnes és a PÉNZMÁGNES Alapítvány alapítója boncolgatja a mára leginkább aktuálissá vált témákat időnként meghívott vendégeivel. A pénzügyi tervezésről, a likviditás fontosságáról, a munkaerő és a tőke viszonyáról, a megtakarítás és a helyes pénzkezelésről, valamint a távmunka és a hatékonyság viszonya kerültek először terítékre.  

Ugye milyen érdekes, aktuális és fontos témák ezek? 

Engedd meg, hogy webinárjainkból készült blog cikkjeink egy-egy részletét bemutassuk Neked. 

Érdekelnek a webinárok? Irány a https://www.facebook.com/cashflowmagnes

“Magyarországon is veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a korábban Vuhan városából terjedő tüdőgyulladással járó megbetegedés miatt. Mára már hazánkat is elérte a vírus, ami miatt számos megszorító intézkedést vezetett be a Magyar Kormány. Az Operatív Törzs minden nap ülésezik annak érdekében, hogy …”

“Home office munkarend, elbocsátások, aggodalom, online oktatás és kifosztott áruházak. A megszokottakhoz képest most nem a tavasz és a nyári időszámítás közeledése változtatja meg az egész világot, hanem egy vírus. Ez a nem mindennapi esemény szorította az emberiség nagy részét karanténba, ezáltal új élethelyzetet … “

“2020.03.23-tól minden hétköznap 15 órakor élőben jelentkezünk aktuális témákkal. Az első két Facebook élő közvetítés a pénzügyeink helyes kezeléséről szólt, a most kialakult helyzetre fókuszáltan. A félelem faktor óriási az emberekben, így számos kérdés merülhet fel bennetek is …”

“Mi az a likviditás, miért kell, hogy figyeljünk a meglétére? Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy mire is jó a havi kimutatás tervező, illetve segítettünk abban is, hogy hogyan töltsd ki azt. Olvasd el korábbi cikkünket, hogy a tervezés folyamatát lépésről lépésre megismerd! Lépj a tudatos pénzkezelés útjára!”

“A kialakult helyzetnek köszönhetően sok vállalkozás nem tudja azt a termelési folyamatot folytatni, amit az eddigiekben megszokott. Visszaestek a megrendelések, sorra zárnak be vállalkozások. Ezáltal nincs elég tőkeellátottság, nem tudja rendben fizetni a munkavállalókat és a partnereit…”

“Patvaros István és meghívott vendége, Urbanczyk András home office tanácsadó boncolgatták ezt az igen aktuális témát.  A munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből nézve a dolgot is elmondhatjuk, hogy a távmunka és a hagyományosan irodában végzett munka között nagy különbség az, hogy ki kell zökkennünk a komfort …”

A legjobbat pedig a végére tartogattuk! Nálunk már elkezdődött a Húsvét, ami idén nem egy hosszúhétvége, hanem egy két hetes időszak! 

Hidd el, idén nem a piros tojás a befutó! Forgasd meg Johnny CashFlow Szerencsekerekét és tojás helyett adj könyvet vagy társasjátékot az egész családnak! Szórakozzatok önfeledten a CashFlow Magnet segítségével és kapcsolódjatok ki együtt önfejlesztő könyveinkkel! 

Johnny óriási kedvezményekkel és a szerencsekerekével vár Téged a webshopban

További szép hetet kívánunk Neked!

 

Patvaros István

és a CashFlow Mágnes csapata

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: