Aktualitás

CashFlow Mágnes

Hírlevelünk

2018.10. szám

 

Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Fogadd tőlem szeretetünket a rendszerünket érintő elmúlt hetek eseményekről, amivel egy célunk, hogy első kézből tájékozódjunk a fontos eseményekről a CashFlow Mágnes életéről. A részleteket szeretettel ajánlom figyelmesen, kellemes olvasást kívánok a 2018. októberi hírlevelünkhöz!

 Baráti üdvözlettel:

 

               Patvaros István
                     – alapító-

“Tudod, engem nem pénzt, hanem tudás hajszolás teszi gazdaggá.” ”
Az a vágy, hogy tanulj többet, többet tegyek, többet teljesítek

és segítek azoknak, akik tanulni akarnak.”
– Robert Kiyosaki
 

 

Új színtérre lép a Befektetői Akadémia – adj egy ötöst!

Októbertől új helyszínen is találkozhattok velünk, mégpedig a HI5 közösségi térben. A HI5 pub egy olyan rendezvényhelyszín, ahol workshopokat és képzéseket tartanak. Ez a magyar startup-világ színtere. A közelmúltban tartottunk már itt CashFlow Mágnes klubtalálkozót, november elején pedig a Befektetői Akadémiánknak fog otthont adni. Ez egy új rendezvény a piacon. Korábban a CashFlow Mágnes Hétvége volt hasonló program, de az Akadémia sokkal több segítséget ad a résztvevőknek a hétköznapi pénzkezelésük egyszerűbbé és tudosabbá válásával kapcsolatosan.

A HI5 lehetővé teszi számotokra, hogy igényes körülmények között, modern, fiatalos közegben vehessetek részt programjainkon. Az itt tartott klubtalálkozónkra is gyorsan, 2 napon belül megteltek a helyek, az év végéig további rendezvényekkel örvendeztetjük meg a Hi5 közösségi tér látogatóit is, az időpontokért kattintsatok. (link)

A következő rendezvényünk a Befektetői Akadémia (november 3-4), ahol a résztvevők megismerkednek a befektetések világával és az eszköz csoportok működésével, valamint a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel. A rendezvény után a résztvevők tudatosabban tekintenek majd saját pénzügyi helyzetükre és lehetőségeikre, és a pénzkezelésük egyszerűvé válik azáltal, hogy tudatosítják magukban mit és hogyan fognak pénzügyileg elérni a jövőben. A novemberi Akadémiára a létszám már betelt, de ne aggódj, a 2019-es évet januárban Befektetői Akadémiával indítjuk, és itt még vannak szabad helyek!

 

Megújultak weboldalaink és elindul webshopunk!

Megújult a CASHFLOWMAGNES.HU oldalunk. A főoldal és a most megújuló Befektetői Akadémia designja már elkészült, kollégáink sokat dolgoztak az új megjelenésen, melynek a moderátorképzés is részese lesz. Sőt ismét életre kel webshopunk is, ahol számos hasznos olvasmányt, pénzügyi szakirodalmat tudsz megrendelni magadnak, amiket a hűvös hétvégi napokban való olvasással töltéséhez szívből ajánlunk.

Szeretnénk Nektek még könnyebbé tenni a rendezvényeink közötti eligazodást és jelentkezést. Fontos szempont volt számunkra, hogy az oldalon való nézelődést kényelmesebbé, az érzetet modernebbé tegyük.
Sőt, elindultak új NOK termékhez kapcsolódó oldalaink is, melyek közül elsőként a nok-rapid.hu és nokklasszik.hu oldalakra hívjuk fel figyelmedet. Ha még nem értesültél a NOK termékekről és a 4,5 milliós állami támogatásról, olvas tovább, lentebb megtalálod az ide vonatkozó információkat.

 

Folyamatosan fejlődik a NOK!

Azoknak akik rendszeresen olvassák hírlevelünket már nem kell bemutatni a NOK-ot, ám a most feliratkozóknak röviden összefoglalva lássuk. A NOK, azaz Nemzeti Otthonteremtési Közösség egy olyan új ingatlanvásárlási finanszírozási forma, ahol a megtakarítási szerződéses összeget az állam maximum 30%-os állami támogatással egészíti ki, melynek összege az akár 4,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatás.

A NOK termék és az első bejegyzett közösség januárban indult, ám ez alatt a háromnegyed év alatt is sokat fejlődött a NOK, hiszen az alap Klasszik termék mellé bevezetésre került a dinamikusabb Rapid terméket is, ahol ha szeretnél akár 2-4 hónap alatt hozzájutni a 4,5 millió forintos állami támogatáshoz, erre igen nagy (legalább 63%-os) esélyed van.

A NOK fejlődése folyamatos, hiszen a szervezőnek is célja az ügyfelek minél teljesebb körű kiszolgálása. Ennek köszönhetően októberben újabb szintet sikerült lépni. A Central NOK Szervező Zrt. stratégiai megállapodást írt alá a Budapest Bankkal, mely megállapodásnak köszönhetően a jogosultságot szerzett tagok a közösségi finanszírozás összegén túlmenően kiegészítő forrást is igényelhetnek a banktól.
Mi további fejlesztésekre számítunk a termékkel kapcsolatban, bízunk benne hamarosan beszámolhatunk ezekről, addig is ha felkeltette a termék az érdeklődésed, további információkat kaphatsz a következő elérhetőségeken:

NOK Tanácsadód:
1052 Budapest, Galamb utca 4. 4/2.
Patvaros István
+36 20 388 2989

Vagy keress minket weboldalainkon:
www.nok-rapid.hu ; www.nokklasszik.hu ; www.nokclassic.hu

 

LAKÁS Kiállítás 2018

Októberben lezajlott az őszi lakás kiállítás a Hungexpon, ahova mi is ellátogattunk! A kiállításon minden a lakást keresőkről és eladókról szólt, Budapest mellett pedig a vidéki városok is képviseltették magukat. 

A kiállításon az érdeklődők találkozhattak a Nemzeti Otthonteremtési Közösség, azaz a NOK termékkel is. A rendezvény előtt jelentette be a CNOK Zrt. stratégiai együttműködését a Budapest Bankkal, így a rendezvényen már együtt képviseltették magukat.

A rendezvény is megerősítette, amit bizonyára sokan sejtettek, hogy nem várható nagy visszaesés az ingatlanpiacon a közeljövőben. Dübörögnek az új ingatlan beruházások, a jó elhelyezkedésű ingatlanok pedig akár napok alatt elkelnek , az alkudozást pedig felváltotta a licit, azt tanácsoljuk aki ingatlan vásárláson gondolkodik az ne halogassa a döntését!

Elindítottuk első Gyermekotthon Kampányunkat

A PÉNZMÁGNES Alapítvány idén nyáron sikeresen vitte végig pénzügyi tudatosság alapképzését a Hőgyészi gyermekotthonban, ahol a fiatalok az elméleti háttér megismerését követően a gyakorlatban a CashFlow101 oktató szimulációs játék segítségével sajátíthattak el olyan pénzügyi ismereteket, melyeket felnőttként majd kamatoztatni tudnak.

A hőgyészi program eredményein felbuzdulva az alapítvány partnerségre törekszik más gyermekotthonokkal is. Célunk, hogy minél több fiatalnak tanítsuk meg a tudatos pénzkezelés alapjait. Ennek érdekében októberben elindítottuk Gyermekotthon Kampányunkat, melynek keretében megkeressük azokat az intézményeket, akikkel közösen dolgozva még több tizenévesnek tudjuk bemutatni miként tudják a pénzügyeiket a hétköznapokban egyszerűen és számukra optimálisan megvalósítani. Így, közösen az otthonokkal, nagyobb sikereket érhetünk el! Bízunk benne, hogy a következő évben ezekről a sikeres együttműködésekről is beszámolhatunk majd Nektek!