Aktualitás

CashFlow Mágnes

Hírlevelünk

2018.09. szám

 

Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Fogadd tőlem szeretetünket a rendszerünket érintő elmúlt hetek eseményekről, amivel egy célunk, hogy első kézből tájékozódjunk a fontos eseményekről a CashFlow Mágnes életéről. A részleteket szeretettel ajánlom figyelmesen, kellemes olvasást kívánok a 2018. szeptemberi hírlevelünkhez!

 Baráti üdvözlettel:

 

               Patvaros István
                     – alapító-

“Tudod, engem nem pénzt, hanem tudás hajszolás teszi gazdaggá.” ”
Az a vágy, hogy tanulj többet, többet tegyek, többet teljesítek

és segítek azoknak, akik tanulni akarnak.”
– Robert Kiyosaki
 

 

 Még van lehetőséged csatlakozni az első NOK Rapid közösséghez!

Hogy mi a NOK (Nemzeti Otthonteremtési Közösség) arról már jó párszor írtunk Nektek. Ismétlésként röviden: olyan közösségi finanszírozási modell, amely lehetővé teszi számodra, hogy megtakaríts egy új építésű ingatlanra, melynek folyamán hozzájuthatsz 4.500.000 Ft állami támogatáshoz és a közösség által gyűjtött megtakarításból előfinanszíroztasd az ingatlanod egy részét.

Mit is jelent ez számokban? Ha befizetsz a NOK számládra nagyságrendileg 12.000.000 Ft-ot, akkor hozzájutsz 19.500.000 Ft-hoz, melyből meg is veheted új építésű ingatlanodat.

A CNOK szerzvező Zrt. a NOK Klasszik termék mellett elindította a Rapid terméket is, melynek első közössége megalakulóban van! A NOK Rapiddal a jogosultság megszerzése még dinamikusabban történik, az első kiválasztási rendezvényen, már a 2. hónapban a közösség tagjainak nagyjából kétharmada hozzájut a fent említett konstukrcióhoz, azaz szinte azonnal ingatlant tud vásárolni. Sőt, a NOK rapid esetében a közösség tagjai 2-2,5 éven belül nemcsak kiválasztásra kerülnek, hanem végig is tudják futtatni a szerződés teljes futamidejét is. 

Ez aztán a gyors megoldás, befektetőként igen hangzatos a 22%-os éves hozam, amit a NOK termékkel el tudnak érni ügyfeleink. Ha érdekelnek a részletek keress minket bátran,  a 20% feletti éves hozamszint egyedülálló az ingatlanpiacon. Ha tudsz ennél jobbat, oszd meg velünk is:)

Még van lehetőség csatlakozni az első NOK Rapid Közösséghez, amennyiben szeretnél beszélni tanácsadónkkal az alábbi elérhetőségen megteheted, addig is keresd fel a témával kapcsolatos honlapunkat!

 

NOK Tanácsadód:

1052 Budapest, Galamb utca 4. 4/2.

Patvaros István

+36 20 388 2989

 

Lezajlott a III. NOK Klasszik kiválasztás!

Az elsőként megalakult Nok Klasszik közösségnek elérkezett a harmadik kiválasztási rendezvénye Szeptember 20.-án! Az idő csak úgy telik, a befizetett részletek és előtakarékosságok gyűlnek, ahogy növekszik a lakásvásárlási jogosultságot szerzők szerencsés csoportja is!  Azok, akik az első rendezvényen kiválasztásra kerültek már nagy valószínűséggel megtalálták új otthonukat, egyesek akár már be is költöztek!

A harmadik kiválasztási rendezvényen 1 db szerződés sorsolás, 8 db szerződés pedig licit ajánlattétel útján kapta meg a jogosultságot!

Az első NOK közösség harmadik kiválasztása után már 38 db szerződés szerzett jogosultságot, tehát minden ÖTÖDIK szerződés. Nekik már lehetőségük van a szerződéses összeget 4,5 millió forint állami támogatással kiegészülve új ingatlanvásárlásra felhasználni. A következő kiválasztási rendezvény újabb három hónap múlva kerül megrendelésre.

Aki még nem kötött szerződést, annak különösen most éri azt megtenni, mert a nyári kedvezményeket meghosszabbították! A szervezői és regisztrációs díjra most még 50% kedvezmény jár ne maradj le! Keress fel minket az alábbi elérhetőségen, vagy keresse fel NOK-kal kapcsolatos oldalunkat!

NOK Tanácsadód:

1052 Budapest, Galamb utca 4. 4/2.

Patvaros István

+36 20 388 2989

 

Ilyen volt a III. Élményfutás…

Nagy örömünkre szolgál, hogy már harmadik alkalommal rendezhettük meg az Élményfutás Csapatban családi futóversenyt, a Vulkán Tárulással együtt!

A program keretein belül, a résztvevők meghallgattak egy különleges előadást, majd csapatban teljesítették a kijelölt távot, és közben különböző kérdésekre válaszolhattak. A nap fénypontja pedig a CashFlow 101 szimulációs társasjáték volt, ahol egy moderátor segítette a játékosokat, hogy kijussanak az élet mókuskerekéből.

A korosztályok összetétele idén is elképesztően változatos volt, a 8 éves kisfiú és a felnőtt tapasztalt játékos is sikeresen játszottak közösen, egy asztalnál.

Ez a nap arról szólt, hogy a gyerekek, fiatalok képesek legyenek erősíteni a csapatban való szerepüket, hogy megtanulják, hogyan tudnak minél jobban EGY csapatként működni, biztatni társaikat és velük együtt ünnepelni. 😊

Ha kíváncsi vagy, milyen élményeket éltek át a résztvevők, akkor keress minket a Facebookon, ahol vizuálisan is beszámolunk róla.

Cash Flow Mágnes Facebook oldala

Vulkán Társulás Facebook oldala

 

Hamarosan ismét LAKÁS kiállítás a Hungexpon!

Akik figyelemmel követik az ingatlanpiac hazai alakulását, azoknak nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a lakásárak az elmúlt pár évben drasztikus emelkedésbe kezdtek a fővárosban és vidéken egyaránt. Jogosan tehetik fel sokan a kérdést: meddig emelkedhetnek még az ingatlanárak? Elértük a plafont, vagy még mindig van tovább?

Az árak körülbelül négy éve kezdtek növekedni, mára pedig elérték és meg is haladták a 2008-as válság előtti szintet. Magyarország gazdasági mutatói jól alakultak az elmúlt időszakban, a kedvező hitel feltételek és az alacsony kamatok is mind kedveztek a lakáspiacnak. Pörögnek a használt ingatlan cserék és az új ingatlanpiacon is találni érdekes és izgalmas beruházásokat.

Sokan, akik ingatlancserén vagy befektetésen gondolkodnak úgy tervezik, hogy kivárnak, amíg az árak elmozdulnak lefelé. Az ingatlanpiac jövőjét azonban nehéz megjósolni, ezért nem érdemes kivárásra játszani. Már csak azért sem, mert az ingatlanbefektetés halogatásával sok havi hozamtól essünk el, ha késlekedünk.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az ingatlanpiac nagyon pörög és hirtelen megtorpanásra a következő 1-3 évben nem lehet számítani, ezért aki lépni szeretne az most kezdjen el nézelődni a piacon. Akik friss információkat szeretnének azok mindenképpen látogassanak ki 2018. október 12-14 között a Hungexpora, ahol megrendezésre kerül a 2018-as őszi lakáskiállítás, azaz a LAKÁS2018.

A lakásexpon minden a lakáskeresőkről és lakáskereskedőkről szól. Megtalálhatóak lesznek lakásközvetítő hálózatok, bankok, lakástakarék-pénztárak és biztosítók. Akik lakásvásárláson, eladáson vagy befektetésen gondolkodnak nem hagyhatják ki a programot. Mi több, idén először, már nem csak Budapest és agglomerációjának ingatlanjait helyezik a kínálat középpontjába, hanem a teljes országot lefedik.

Megújúlt CashFlow Mágnes Befektetői Akadémia

Az idei ősz sok újdonságot és kihívást tartogat számunkra. Ehhez tartozik megújult Befektetői Akadémiánk, amiről már előző hírlevelünkben olvashattál. Fontos számunkra, hogy az emberek több különböző gondolkodás módot is megismerjenek a pénzügyek területén. Emiatt kívánjuk megvalósítani két napos képzésünket.

Ebben a két napban a résztvevők olyan perspektívákból képesek  szemügyre venni saját életüket, melyek eddig teljesen ismeretlenek voltak számukra. A CashFlow 101 szimulációs társasjáték segítségével számos pénzügyi döntéshelyzetben van lehetőségük a saját érzéseiket és gondolataikat felismerni és realizálni. A két nap folyamán különböző befektetési módokat és eszközöket helyezünk középpontba, hogy segítségükkel mindenki képes legyen eldönteni, hogy számára melyik a legszimpatikusabb, legmegfelelőbb.

Ha Te is kíváncsi vagy, hogy miként tudod saját szolgálatodba állítani a pénzt és megtöbbszörözni a tőkédet valamint a mai piacon magas hozamot elérni, akkor Neked is ott a helyed Befektetői Akadémiánkon!👩‍🎓

 

A Pénzmágnes Alapítvány legújabb tevékenysége

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei őszi iskolai szezonban elindulnak délutáni zenés-táncos foglalkozások az alapítványunk kuratóriumának elnökének szakmai vezetésével. A foglalkozásokon szakképzett önkéntesek teszik lehetővé főként alsó tagozatos iskolások számára a szórakoztató foglalkozást és tánctanulást. A gyerekek a tanév végén egy gála keretében mutatják be szüleiknek az év közben tanult koreográfiát!

 

Már az Instagramon is tudtok követni minket! 🤗

A Cash Flow Mágnes Közösségét már megtaláljátok az Instagramon is, ahol színes tartalommal várjuk reakcióitokat, véleményeitek!  Külön köszönet azoknak, akik már bekövettek minket, a napokban ugyanis átléptük a 100-as követő számot. Szuperek vagytok!             

Lentebb láthatjátok Instagram fiókunk előnézetét. Kövessetek be minket és legyetek a CashFlow Mágnes növekvő Insta-közösségének aktív tagjai!