CashFlow Mágnes
#2 Napoleon Hill - Gondolkodj és gazdagodj!

#2 Napoleon Hill – Gondolkodj és gazdagodj!

A CashFlow Mágnes könyvajánlójának második állomása a Gondolkodj és gazdagodj!  című könyv, melyet Patvaros István és Császár Zsolt elemeznek olvasóink számára.

Ez az a könyv, amit akárhányszor újraolvasol, mindig újabbnál újabb dolgokat fedezhetsz fel benne. István 8. éve olvassa el ezt a könyvet minden januárban, s mind a mai napig tud meglepetést okozni ez a remekmű. Hogy miért ajánlott elolvasni ezt a könyvet, ha az önfejlesztés útjára lépsz? Azért, mert ez a mű segít abban, hogy az életedet egyenesbe tudd tenni. 

A könyv elején a gondolat erejével ismerteti meg az olvasót Napoleon Hill, aztán rögtön belecsap a közepébe és a vágy témakörét boncolgatja. Érdekes, egyedi módon közelíti meg az író a vágyak elérését, hiszen hat lépésben írja le életünk fő céljának elérését. 

Ugye Te is le tudod írni a megadott hat lépésben életed legnagyobb vágyának elérését?

Császár Zsolt – a PÉNZMÁGNES Alapítvány senior moderátora – szerint azért lényeges ennek a műnek az ismerete, mert ha sikerült önmagunkat rendbe tenni, s kitűzni céljainkat, akkor ennek eléréséhez a kitartás elengedhetetlen összetevője. Ez a mű azt is taglalja, hogy miként szükséges gondolkoznunk például a kitartásról, mindezt példákkal alátámasztva.  Hiszen nagyon fontos az, ha önmagunkkal rendben vagyunk, s céljaink is vannak, azt soha ne adjuk fel. Ehhez pedig óriási mértékű kitartás és alázat szükséges.

Hogyan érd el vágyaidat? Mutatjuk!👇

  1. Rögzítsd azt a pénzösszeget, amit el szeretnél érni, hiszen mint az tudvalevő a mai világban pénz nélkül nehéz bármit is elérnie az embernek. Ha a legnagyobb vágyad egy ház, ahhoz is pénz kell, ha egy sportkocsi, akkor ahhoz is, és még sorolhatnám. 
  2. Gondold végig, hogy azért a pénzösszegért amit meghatároztál, mit kívánsz adni a világnak, a társadalomnak cserébe. Merthogy gondolj csak bele… Ha Te most szeretnél 10 millió forintot, akkor az Neked alanyi jogon jár? Nem! Tenni is kell érte. 
  3. Határozd meg, mikorra fogod elérni ezt a cél, tehát tűzz ki egy pontos dátumot! 
  4. Készíts egy tervet, mellyel képes leszel elérni az általad meghatározott célt. 
  5. Vesd papírra mindazt, amit az első négy pontban meghatároztál, s folyamatosan olvasgasd, vedd elő napi szinten annak érdekében, hogy napról-napra közelebb érezhesd magadhoz a célodat. 

Éld tudatosan az életedet ahhoz, hogy  ereményeket tudj elérni az életedben, s hogy ne akkor add fel a céljaidat, mikor már éppen elérted volna. 

Ugye nem is olyan nehéz mindez? Sok SIKERT kívánunk hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com