CashFlow Mágnes
#1 Kerner Tibor - Sziklaszilárd önbecsülés

#1 Kerner Tibor – Sziklaszilárd önbecsülés

A CashFlow Mágnes könyvajánlójának első állomása a Sziklaszilárd önbecsülés című könyv, melyet Patvaros István és Császár Zsolt elemeznek olvasóink számára.

Nem is lehet mással kezdeni az önfejlesztés folyamatát, mint saját magunk, saját személyiségünk megismerésével. 

Császár Zsolt – a PÉNZMÁGNES Alapítvány senior moderátora – számára ez egy igazi alapműnek számít, hiszen minden fejezet egy-egy olyan témát boncolgat, ami a helyes önbecsülés felé vezető úton terelgeti az olvasót. Nagyon sokan szenvednek attól, hogy hibás énképpel élik végig életüket, azonban ez a könyv segíti ezen hibás beidegződések felismerését, illetve segít a megváltoztatásukban is. 

Ha úgy gondolod, hogy az önbizalmad egy 10-es skálán nem tízes, akkor mindenképp olvasd el! Kezdd azzal, hogy a könyv végén lévő önbecsülés tesztet kitöltöd. Légy őszinte magaddal,  hiszen csak így érhetsz el tartós eredményeket az életedben. 

Az énkép, saját véleményünket, megítélésünket tükrözi saját magunkkal kapcsolatosan. Fontos tehát tisztában lennünk azzal, hogy hogyan is vélekedünk magunkról. Az énkép részhalmazának tekinthetjük az önbizalmat. 

Hogy mit is jelent ez? Akkor, ha sok dologban vagy jó, kiemelkedő és meg vagy elégedve saját teljesítményeddel, akkor az önbizalmad a helyén lesz. Ha ez nem így van, akkor ezen dolgozni kell a helyes, egészséges önértékelés elérése érdekében. 

Az önbizalom részhalmaza pedig az önbecsülés, mely befolyásolja azt, hogy ténylegesen mennyit értünk saját magunknak és általánosságban a társadalomban is. 

Szeretnél célokat kitűzni, esetleg bakancslistát írni? Először olvasd el ezt a könyvet, hiszen az önértékelés, énkép és önbecsülés helyrerakása alapfeltétele a célok kitűzésének. Majd ha ez megvan, tanulj meg pozitívan gondolkozni, hogy céljaidat ne csak kitűzni, hanem elérni is tudd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com