Aktualitás

 

 

CashFlow Mágnes

Hírlevelünk

2018,08. szám

 

Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Fogadd tőlem szeretetünket a rendszerünket érintő elmúlt hetek eseményekről, amivel egy célunk, hogy első kézből tájékozódjunk a fontos eseményekről a CashFlow Mágnes életéről. A részleteket szeretettel ajánlom figyelmesen, kellemes olvasást kívánok a 2018. augusztusi hírlevelünkhez!

 

 Baráti üdvözlettel:

 

               Patvaros István
                     – alapító-

 

“Tudod, engem nem pénzt, hanem tudás hajszolás teszi gazdaggá.” ”
Az a vágy, hogy tanulj többet, többet tegyek, többet teljesítek

és segítek azoknak, akik tanulni akarnak.”
– Robert Kiyosaki

 

Indul a szezon! Ismét kezdődik egy CashFlow Mágnes klubprogramok 😊

Augusztus végétől ismét belevágunk a délutáni Klub programjainkba. A nyári szünet hozzánk is elért, kipihentük magunkat és ennek köszönhetően óriási lelkesedéssel vetjük bele magunkat az “új szezonba”.

Szeptembertől a Klubtalálkozóink mellett elindítjuk Befektetői Akadémiánkat is, melyről a következő cikkben bővebben is olvashattok.

A CashFlow Mágnes moderátorainak segítségével a hétvégi program a keretében olyan gyakorlati praktikákat tudunk átadni résztvevőinknek, amiket a mindennapi életben hasznosítva igazi befektetővé tudnak válni és az életünk minden pillanatát képesek lesznek megélni. Célunk, hogy ügyfeleink a gyorsító sávon, kijutva a hétköznapi mókuskerékből, bőségben élhessék életüket.💲

Ha Te is szeretnéd mindennapjaid a “gyorsító sávon” élni, akkor ugorj be hozzánk egyik délután. Az időpontokat weboldalunkon megtalálhatod .

 

Vegyél még hamarabb ingatlant áron alul, közösségi finanszírozással!  

Figyelj, mert 2019.12.31 -ig él az 5% -os áron az újépítésű ingatlanok vásárlásánál.

Piacon egy új ingatlanfinanszírozási termék, a NOK Rapid

Hitelfelvétel? Egyéni takarékoskodás? Egyszerű készpénzes vásárlás? Felejtsd el, mert itt a NOK közösségi finanszírozási forma, amivel olcsóbban juthatsz ingatlanhoz, mint bármely más finanszírozási megoldással!

Hogy mi a NOK (Nemzeti Otthonteremtési Közösség) arról már jó párszor írtunk Nektek. Ismétlésként röviden: olyan közösségi finanszírozási modell, amely lehetővé teszi számodra, hogy megtakaríts egy új építésű ingatlanra, melynek folyamán hozzájuthatsz 4.500.000 Ft állami támogatáshoz és a közösség által gyűjtött megtakarításból előfinanszíroztasd az ingatlanod egy részét.

Mit is jelent ez számokban? Ha befizetsz a NOK számládra nagyságrendileg 12.000.000 Ft-ot, akkor hozzájutsz 19.500.000 Ft-hoz, melyből meg is veheted új építésű ingatlanodat.

A leendő ügyfelek jelenleg két termék között választhatnak, ezek a már jól ismert NOK Klasszik és a most piacra került NOK Rapid.

A NOK Klasszik közösség tagjai közül fél év alatt már 29 tag szerzett jogosultságot a 65 kiválasztható tag közül, amint megtalálják álmaik ingatlanjait, kezdhetik is a költözést!

A NOK Rapiddal a jogosultság megszerzése még dinamikusabban történik, az első kiválasztási rendezvényen, már a 2. hónapban a közösség tagjainak nagyjából kétharmada hozzájut a fent említett konstukrcióhoz, azaz szinte azonnal ingatlant tud vásárolni. Sőt, a NOK rapid esetében a közösség tagjai 2-2,5 éven belül nemcsak kiválasztásra kerülnek, hanem végig is tudják futtatni a szerződés teljes futamidejét is.

Ez aztán a gyors megoldás, befektetőként igen hangzatos a 22%-os éves hozam, amit a NOK termékkel el tudnak érni ügyfeleink. Ha érdekelnek a részletek keress minket bátran,  a 20% feletti éves hozamszint egyedülálló az ingatlanpiacon. Ha tudsz ennél jobbat, oszd meg velünk is:)

A NOK közösségek tagjai a következő másfél évben több száz ingatlanhoz fognak jutni, ne maradj le, légy Te is közöttük, hogy minél több hozamot tudjon termelni a Te tőkéd is számodra! Keresd Facebook oldalunkat, ahol még több információ vár!

NOK Tanácsadód: 
1052 Budapest, Galamb utca 4. 4/2.
Patvaros István
+36 20 388 2989


Lásd meg pénzügyi helyzetét Befektetői Hétvégénken!

Az elmúlt félévben a tapasztalt klubalkalmakon bevezetett újdonságok és az azokkal kapcsolatos tapasztalataink nagyon hatásosak voltak a résztvevők körében, így az őszi időszakban elindul az ÚJ Befektetői hétvége programunkat. A korábbi években van egy hétvégén működő képzési programunk, de a programja főként arra helyezte a hangsúlyt, hogy miként érdemes játszani a pénz játékát és miért érdemes moderátor válni a résztvevőknek. Több száz elégedett ügyfelet sikerült ezen az úton végigvinnünk és majd 100 moderátort képeztünk ki az elmúlt három évben.

Viszont egy nagyon lényeges dologgal elég keveset foglalkoztunk egy korábban egy programon, mégpedig azt, hogy a hétköznapokon mit, hogyan kell érdemes tennünk azért, hogy képesek legyünk a pénzügyeinkben egy hatást elérni, amit igazán vágyunk.

Ez az alapja, hogy a mindennapokban milyen kimutatásokat készítünk, milyen módon vezeti a kiadásaikat, hogyan tervezzük, értékeljük a eredményeket, hogyan képezzük meg a tőkét, hogyan érjük el, hogy tudatosan megfogalmazzuk azt, hogyan érjük el, hogy a befolyásoló körünkben tartsuk befektetési portfóliónkat, és miképp halad a pénzügyi szabadság felé nap mint nap.

Bizony szó lesz majd arról, hogy miért fizetünk önmagunknak először és miért fontos, hogy az az adakozást az életünk részévé tegyük.

Csak pár témát ragadtunk ki abból, ami ránk vár egy programot, de egy lényeg, hogy mindeközben két napon keresztül gyakoroljuk intenzíven a pénzügyi döntések világát, hogy érdemes egy-egy helyzetben döntést hoznunk az befektetések világában.

A két nap alatt korszerű és egy jelen befektetői piaci helyzethez igazított programokkal találkozhatunk, ami valóban hasznos információkkal látja el a résztvevőinket!  

Ennek köszönhetően olyan résztvevők gyűjthetnek össze egy programot, amelyek képesek a mindennapjaikban és az investői élet teljes életében segíteni őket. De ez nem csak befektetőknek, hanem azoknak szól, akik kíváncsiak a befektetők világára.

Kiemelten fontos, hogy a gyakorlatban azonnal használható gyakorlatokkal, tippeket, módszerekkel és segítséget kapjanak a két nap alatt, amely alapján pontosan megértik mit kell tenni ahhoz, hogy ne csak időszakonként növekedjen a megtakarításuk és a tőkéjük. Megtanuljuk, hogyan tudjuk jövedelmezővé tenni a megtakarításainkat, hogyan tudjuk megállítani a pénzünket saját szolgálatunkban.

Így hát Te se habozz bejelentkezni Befektetői hétvégénkre! Ne félj magad mellé állítani a pénzt!

Az első megújult Befeketetői hétvégénk várhatóan szeptember végén (szeptember 29-30) kerül megrendezésre.

A részleteket hamarosan jelentkezünk! 🙂

[vc_custom_1480331495123 {margin-top: -20px! fontos; margin-bottom: -10px! fontos; padding-bottom: 20px! fontos;} “] [/ vc_column_text]

 

Segíts Te a fejlesztésében a tudatos pénzkezelésnek köszönhetően!

Bízunk benne, hogy a következő tanévben sok gyermeknek taníthatjuk meg a tudatos pénzkezelés alapjait.

Már az utolsó meleg augusztusi napokon túl vagyunk, beköszönt az ősz, az ősszel együtt pedig az iskolaszezon. Újra becsengetnek reggel nyolckor, előkerül egy matek, egy irodalom, egy tesi, egy biosz, egy kémia folytatódik a tudásszerzés, de valami hiányzik az órarendből …

A CashFlow Mágnes közösség küldetése a pénzügyi tudatosság alapjainak megteremtése Magyarországon, függetlenül attól a kortól . Ha egy társadalom pénzügyi intelligenciával rendelkező ember alkotják, akkor a társadalom stabilabb talpakon áll, polgárai jobban boldogulnak, képesek helyes döntéseket hozni, boldogabban, jobb minőségű élni.

Mi hiányzik az órarendből? A Mindennapok pénzkezelését megtanító tanóra … A Pénzügyi és Gazdasági alapok hiányoznak, Ahogy Kiyosaki is írta: „ Az emberek azért küszködnek Anyagi gondokkal, Mert éveket töltenek az iskolában anélkül, Hogy EGYETLEN SZOT is hallanának Arrol, miként Kell Banni a pénzzel.”   Ha egy fiatal generáció Azt tanulja meg, hogy dolgozzon egy pénzért, az még nem elég ahhoz, hogy felnőttként – de már gyerek vagy kamasz fejjel – jól kezeljék a pénzügyeiket. A boldogsághoz és a pénzügyi szabadsághoz szükségesnek kell lennie, hogy hogyan lehet jövedelmüket termelni fogni azzal a céllal, hogy boldogan pénzügyi szabadságban élhessenek.

A CashFlow Mágnes Közössége és a PÉNZMÁGNES Alapítvány önkéntesei számára az előző tanévekben is sikeresen átadják a fiatalok számára a tudatos pénzkezelés alapjait, ez ebben a évben sem lesz másként! Célunk, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak, álmokat építsenek fel és szerezzenek olyan tudást, ami szükséges a felnőtt kori álmaik eléréséhez, és ami által bőségben éljék le életüket.

 

III. Élményfutás csapatban

Idén is nagy erőkkel készül a Vulkán Társulás a III. Élményfutás csapatban terepfutóversenyre. Immáron harmadik alkalommal is izgatottan várják a résztvevők, hogy találkozzanak régi barátaikkal és egy fantasztikus napot töltsenek együtt és ez a nap nem más, mint 2018. szeptember 22.

A futóverseny mellett lehetőség lesz kipróbálni a CashFlow 101 szimulációs társasjátékot, melynek segítségével megtapasztalhatjuk a pénzügyi világot, döntést hozhatunk nagyobb összegről és megvalósíthatjuk álmainkat.

Ha már látod magad előtt hogyan győzöd le az akadályokat és lavírozol a pénz világában, akkor jelentkezz minél előbb az alábbi linken: https://goo.gl/q5hhy6

U.i.: Jelentkezz még ma! 🙂

 

Cash Flow Mágnes Kft.

3300, Eger Széchenyi utca 23.

Adószám: 23898116-2-10 

+36 70 632 5669 

Copyright © 2018 Cash Flow Mágnes Kft. 

Ha kíváncsi vagy az előző hírlevelünkre, az alábbi listából válaszd ki a számodra megfelelőt: